gola leđa

Nakon živčanog sloma povukla se iz javnosti, a sad je na crvenom tepihu pokazala atraktivnu figuru

MTV Video Music Awards 2023 - Arrivals - NJ
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency
1/12
14.09.2023.
u 08:33

Nelly Furtado je proslavila pjesma ''I am Like a Bird'' iz 2000. godine s njezina debitantskog albuma "Whoa, Nelly!", a onda su uslijedili veliki hitovi ''Promiscuous'', ''Say it Right'' i ''Maneater'' koji su bili na vrhu glazbenih ljestvica

MTV Video Music Awards američka je glazbena nagrada koju MTV dodjeljuje od 1984. godine, a ove godine održana je u New Jerseyju. Kao apsolutnu pobjednicu ove godine možemo izdvojiti Taylor Swift koja je osvojila 11 nominacija i od tih 11, osvojila devet nagrada.

Brojni poznati bili su pozvani, a menđu njima i kanadska pjevačica, producentica i glumica portugalskog podrijetla Nelly Furtado (44). Nelly je bila i prezenterica jedne od kategorija, a na dodjeli se pojavila u dugoj crnoj haljini. No, svi su se iznenadili, pozitivno naravno, kada se okrenula i pokazala potpuno gola leđa skroz do stražnjice, čime je istaknula atraktivnu figuru.

Nelly Furtado arrives at the 2023 MTV Video Music Awards held at the Prudential Center on September 12, 2023 in Newark, New Jersey, United States. Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/ABACAPRESS.COM Photo: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA/ABACA
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency
- Ova žena mi je simpatija otkako sam bio mali, a sada sam odrastao, a ona još uvijek isto izgleda - pisali su pratitelji ispod njezine objave na društvenim mrežama gdje je i ona podijelila fotografije s crvenog tepiha.

Inače, Justin Timberlake, Nelly Furtado I Timbaland 2007. godine objavili su hit 'Give It To Me' koji danas na YouTubeu ima preko 150 milijuna pregleda, a nedavno su se ponovno okupili i nakon 15 godini slavni trio snimio je novu pjesmu.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, proslavila ju je pjesma ''I am Like a Bird'' iz 2000. godine s njezina debitantskog albuma "Whoa, Nelly!", a onda su uslijedili veliki hitovi ''Promiscuous'', ''Say it Right'' i ''Maneater'' koji su bili na vrhu glazbenih ljestvica, a u trenutku najveće slave Nelly se odlučila povući nakon što je 2006. godine doživjela živčani slom na pozornici.

– Bila sam na turneji na kojoj je bila i moja kćerkica. Bila sam i majka i pjevačica, bila sam strašno iscrpljena. Jedne noći stala sam na pozornicu i shvatila pod kakvim sam stresom. Plakala sam za vrijeme prve dvije pjesme i tada sam odlučila da ću se odmoriti od glazbe, otišla sam kući. Tada sam shvatila da samo želim biti doma s obitelji – rekla je Nelly u jednom intervjuu pa otkrila da se nije znala nositi s velikom količinom slave koju je dobila u kratkom roku.

No, čini se kako je napokon vrijeme da se ova glazbenica vrati na scenu.

VIDEO Harry i Meghan gledaju košarku u invalidskim kolicima na Invictus Games 2023. u Njemačkoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije