Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U formi

Antonija Blaće od treninga ne odustaje ni ljeti, a sve je upozorila da pripaze na jednu stvar

Foto: instagram
1/12
23.07.2023.
u 10:50

Prošlog ljeta RTL-ova voditeljica je rekla kako je izgubila 12 kilograma, a u priručniku #Ljetobez parea, koji je izdala prije dvije godine, opisala je i recepte i navike kojih se držala kako bi se riješila kilograma

Nakon putovanja u Ameriku gdje je uživala sa suprugom Hrvojem, Antonija Blaće sada uživa na našoj obali. Kako bi ostala u formi vježba i tijekom odmora i priznaje kako ima dana kada joj se ne da, ali na kraju bude sretna što je odradila vježbanje. 

- Evo i je l' bilo strašno? Nema ljepšeg osjećaja od osjećaja da si sam sebi ispunio obećanje. Ne radim to često da se ne razmazim. Ali, svejedno baš je dobar osjećaj - napisala je nakon što je odradila trening i upozorila je sve one koji namjeravaju trenirati da krenu rano ujutro jer kasnije je nesnosna vrućina. 

Prošlog ljeta RTL-ova voditeljica je rekla kako je izgubila 12 kilograma, a u priručniku #Ljetobez parea, koji je izdala prije dvije godine, opisala je i recepte i navike kojih se držala kako bi se riješila kilograma. -Ta se ideja dugo vrtjela po mojoj glavi. Valjda je sada sazrelo. Fokusirala sam se na to kako prehranu prilagoditi sebi, a ne obratno i kako proces mršavljenja učiniti nekako podnošljivim - rekla nam je Antonija kada je objavila priručnik.

VEZANI ČLANCI

Sa svojim čitateljima podijelila je i neke joj omiljene i brze zdrave recepte i jedan takav podijelila je s nama. – Moj signature dish su tikvice pečene bez ulja s feta sirom i nekoliko oraha! Tikvice se prepeku na tavi, pospu s malo feta sira, oraha, krupnom soli i pokapaju žličicom maslinova ulja. Za prste polizati. Prehrana je jedan važan segment ove priče, ali i tjelovježba je važan dio - istaknula nam je tada. 

Foto: instagram

- Moj moto je da treba uživati u hrani i životu, a u ovom priručniku donosim trikove kako to činiti, a ipak kile držati pod kontrolom - otkrila je prije dvije godine Antonija na Festivalu zdravlja održanom u Zagrebu. Istaknula je kako povrće peče u pećnici kako bi koristila manje masnoće i dodala je kako je bitno osjećati se sito, a otkrila je i kako više ne pije kavu u koju stavlja mlijeko i dva šećera i tako unosi samo kavom 200 kcl, nego sada pije samo espresso. 

VIDEO Mladi glumac Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije