Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuno se promijenio

Sjećate li se simpatičnog Splićanina iz 'Big Brothera'? Evo kako danas izgleda i što radi

Foto: Youtube Screenshot
1/6
22.07.2023.
u 09:00

Horvat Čagalj je po struci pravnik, no kako je ranije kazao, fakultet je završio zbog svoje satisfakcije, a misli da nikada neće raditi kao pravnik. O sebi kaže da je primarno agent za luksuzne brendove naočala, te da se karijera influencera dogodila spontano.

Simpatični Horvat Čagalj iz Splita u prvoj sezoni regionalnog Big Brothera osvojio je publiku, Horvat je danas poznata Instagram zvijezda, a na toj društvenoj mreži prati ga oko 28 tisuća pratitelja. Tamo dijeli fotografije sa svojih putovanja, a često ga se može vidjeti i u luksuznoj odjeći koja mu odlično pristaje. Život se ovom bivšem kandidatu dosta promijenio nakon sudjelovanja u realityju.

Brzo je postao rado viđena pojava na partyjima u noćnim klubovima gdje se pojavljivao s kolegama Nikolom Maurovićem i Nikolom Nasteskim Lesterom, ali u zadnje vrijeme najčešće pokazuje kako uživa u svom životu punim plućima te se časti luksuznim poklonima. 

 

Čagalj je po struci pravnik, no kako je ranije kazao, fakultet je završio zbog svoje satisfakcije, no misli da nikada neće raditi kao pravnik. O sebi kaže da je primarno agent za luksuzne brendove naočala, te da se karijera influencera dogodila spontano. 
Tvdi da je pozitivan, hedonist, esteta, globetrotter.

VEZANI ČLANCI:

 

 

Dodaje da voli uživati u malim stvarima i gleda svijet kroz neke svoje naočale bez pesimizma, loših namjera i lažnih odnosa, a to se vidi i po njegovom Instagram profilu.

 

Podsjetimo, nakon što je završio avanturu života, “dobri duh” Big Brother kuće  nije mogao proći beogradskim ulicama, a da ga svakih nekoliko metara netko ne zaustavi. Prolaznici su mu željeli čestitati, darovali su mu čokolade, a neki su mu čak željeli poljubiti i ruku! Simpatičnog Dalmatinca u Srbiji su toliko zavoljeli da je i iz trgovina izlazio punih vrećica, a da pola stvari nije morao platiti.

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu sam noć probdjela plačući, pisalo je rizik prijetećeg pobačaja'

Komentara 6

Avatar grbadeva
grbadeva
10:02 22.07.2023.

Ne sjećam se.

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
13:21 22.07.2023.

Najviše volim splićane koji se motaju po Beogradu.

RB
Rastu Brojke
16:02 22.07.2023.

Počela je intenzivna era članaka "Sjećate li se...". Ne, ne sjećam se, mozak mi je ispario, ne sjećam se ničeg starijeg od 5 minuta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije