Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno odmor!

Antonija Blaće otkrila gdje uživa sa suprugom: 'U dva i pol dana prošli skoro 100.000 koraka'

Foto: Instagram
1/11
17.06.2023.
u 09:28

Svojim pratiteljima na društvenim mrežama voditeljica Antonija Blaće otkrila je da je sa svojim životnim suputnikom otišla 'preko bare', točnije u New York

Voditeljica Antonija Blaće (43) zajedno sa suprugom, bivšim vaterpolistom Hrvojem Brlečićem (39) , trenutno odmara daleko od Hrvatske. Svojim pratiteljima na društvenim mrežama otkrila je da je sa svojim životnim suputnikom otišla 'preko bare', točnije u New York. Blaće je na svom Instagramu objavila i nekoliko fotografija iz tog čarobnog velegrada i otkrila zanimljivosti koje su posjetili do sada. 

- New York photo dump 1. Dio. Znam da fotke izgledaju random, ali nisu. Ovo je samo djelić onoga što smo obišli u samo dva dana - poručila je voditeljica uz fotografije koje prikazuju kako sa suprugom uživa u istraživanju New Yorka. 

VEZANI ČLANCI:

Među prvim lokacijama koje su posjetili bili su Central Park, restoran Katz's Delicatessen, The Metropolitan Museum of Art, sjedište Ujedinjenih naroda, ali i vešeraj. Sve je kratko opisala uz simpatične opise

@centralparknyc prekrasna zelena, savršeno uređena pluća grada, vježbači, joggeri, trkači, psi, koncerti..sve je tu.
Iza nas je upper west side.

@katzsdeli - restoran otvoren još 1888. Tu kažu da se jede najfiniji pastrami sendvič na svijetu, probali smo, stvarno je wow, inače tu se snimala ona poznata scena iz filma Kada je Harry susreo Sally. Ekstra i vrlo newyorkish doživljaj.

@metmuseum - da smo tu prepoznat ćete po Van Goghovom portretu. Pokušala sam i neku Cool fotku na stepenicama ispred Meta, kao evo tu je Met gala, al stvarno nije išlo 😂 Pogledali izmedju ostalog izložbu o Karlu Lagerfeldu, ali fotke nikad neće biti kao doživljaj uživo, stavit ću to odvojeno. Met općenito možete dva dana samo u njemu hodati.

METRO- sam po sebi uvijek bilo grada, ovdje osobito privlačan, barem meni, tu se sreću svi, malo je dotrajao, ali meni je to nekako šarmantno i ajmo radije rec vintage. Grad je fenomenalno povezan, a ako mene pitate - za malo odmora, a ako ipak ne želite gubit vrijeme radije sjest u metro pa odmarati. Em ljudi, em su stanice obogaćene plakatima, muralima, poezijom, kako gdje naletite.
Vešeraj- nije znamenitost, ali ovako Njujorčani to rade, nema mašina po stanovima nego zbilja very Seinfeldish, i kao sto vidimo u serijama - svaka zgrada ima svoj vešeraj koji se uglavnom placa Dolar dva za pranje i dolar dva za sušenje.

@unitednations - zadnja fotka - ljudska prava, da ne zaboravimo. Dosta me se dojmio obilazak UN- a moram priznati. To je za serijal samo po sebi - napisala je Antonija. 

- Ostale fotke su samo naše napaćene noge i oči jer smo u dva i pol dana prošli skoro 100.000 koraka. Padamo s nogu, ali ne damo se, hodamo jer tako se tu živi. Vajbamo. A zašto slika nemam previše, pogotovo ne dobrih, jer svaku okinemo samo u nekom letu. Pa ne ispadnem dobro ni ja ni New York pa bi se trebalo namjestit, a to mi malo bude gubitak vremena. Ali probat ću, sad sam već ušla u ritam pa će biti lakše. Ljubim vas sve - zaključila je omiljena TV voditeljica. 

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Komentara 1

SA
sani1
21:37 18.06.2023.

Ha, ma kakvo postignuće! Kolosalno! Nitko još od Hrvata tamo nije bio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije