Novi projekt

Antonija Blaće pomagat će ljudima mršavjeti u novom showu RTL-a

Antonija Blaće
Foto: RTL
1/3
18.11.2016.
u 08:45

U inačici showa "Najveći gubitnik" uz pomoć nutricionista i trenera muškarci i žene koji se prijave u show dobit će priliku iz korijena promijeniti način života

Novi RTL-ov projekt, inačica showa “Najveći gubitnik” u kojem se ljudi s viškom kilograma natječu tko će ih više izgubiti, uskoro će pomoći onima koji imaju problema s težinom. Uz pomoć stručnih suradnika, trenera i nutricionista te uz brigu Antonije Blaće, zaštitnog lica RTL-a, svi muškarci i žene koji se prijave u emisiju dobit će priliku iz korijena promijeniti način života.

– Sretna sam što sam uključena u ovaj projekt na drugačiji način nego što sam bila uključena u i jedan projekt ranije. Znam da im neće biti lagano. Bit ću im podrška da izdrže i iskoriste ovu priliku. I sama znam što znači promijeniti navike, pogled na sebe i svoje zdravlje. Znam da je puno lakše kad imate nekoga tko vas motivira – kaže Antonija tajeći svoju ulogu u novom showu. Kandidati će biti skupa u kući, a na raspolaganju će im biti nutricionisti i treneri. Za sve koji su spremni na ovakvu avanturu prijave su u tijeku. 

>> Antonija Blaće na godišnjicu braka otkrila zašto se udala za svog Hrvoja

Komentara 5

Avatar pozor
pozor
10:13 18.11.2016.

Nije to emisija o mrsavljenju nego ljude koji nisu u formi pokusat ce dovesti u top formi sa hranom i vjezbanjem,i to nije klasicno mrsavljenje nego vise se bazira na sport i atletsku figuru

RE
rem
09:01 18.11.2016.

NEK pomogne sebi!

SC
schwertransport
09:32 18.11.2016.

Bog ti pomogao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije