Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PJEVAČICA I GLUMICA

Antonija Šola planira vjenčanje u Las Vegasu, otkrila i što misli o Plekoviću i Milanoviću: 'Smiješan mi je'

Antonija Šola
Foto: Happy fm
1/14
14.12.2023.
u 12:00

Neke od najpoznatijih pjesama koje je otpjevao pokojni Toše Proeski napisala je upravo Antonija radi čega uživa poseban status u Makedoniji. Osim glazbene karijere simpatična Antonija svoj je uspjeh ostvarila i glumačkim vodama. No, slušateljima Happy FM-a je otkrila svoje planove s 'bračnim vodama'

Gošća Special Happy Showa bila je pjevačica i kantautorica Antonija Šola. Osim za sebe, otkrila je da  rado piše i za svoje kolege i niže mnoge uspješne suradnje, od Tonija Cetinskog, Nine Badrić, Danijele Martinović, Zdravka Čolića,...

Neke od najpoznatijih pjesama koje je otpjevao pokojni Toše Proeski napisala je upravo Antonija radi čega uživa poseban status u Makedoniji. Osim glazbene karijere simpatična Antonija svoj je uspjeh ostvarila i glumačkim vodama. No, slušateljima Happy FM-a je otkrila svoje planove s 'bračnim vodama'.

Jedan od najljepših nastupa u karijeri dogodio se upravo u Makedoniji, ispred 70 tisuća ljudi.

VEZANI ČLANCI: 

Taj cijeli događaj je bio toliko divan, ja to često prepričavam. Tamo je bila i Josipa Lisac, Nina Badrić, Boris Novković, osjećaj je bio fantastičan, nestvaran, kao kada izađeš iz filma pa se vratiš. Bilo je savršeno, još i sada se sjećam atmosfere u cijelom gradu, bio je Dan državnosti u Makedoniji.

Ekipa Happy FM-a gošći je zadala izazov da nabroji tri pozitivca i tri negativca s javne scene, malo je reći da je odgovorima iznenadila.

Izbornik Dalić, predsjednik Milanović – smiješan je, jako je smiješan i Danijela Martinović.

Plenković mi se ne sviđa, Danijela Trbović nikad me nije pozvala u emisiju ovu koju sada ima...i od negativnih još...Alen Prelec moj načelnik. Mislim da može puno bolje voditi općinu, imam puno prigovora - od ceste, asfalta, kanalizacije.

VIDEO: Ella Dvornik: 'Nisam završila srednju školu, stalno su me osuđivali zbog toga' 

Ključne riječi

Komentara 2

KL
Klarica
12:32 14.12.2023.

Super da ste nas izvijestili što misli smlata Šola.

Avatar Idler
Idler
12:42 14.12.2023.

Znači bivši precednik eSDePeja kaj je vodil najlošiju Vladu ti je simpa ? Trenutni eSDePejski načelnik opčine bi mogel bit malke bolši ?! Ja bil ziher kak se mala bavi glazbom, a viš ti politički talent...neotkriveni !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije