Zanimljiva radnja

Antonio Banderas glumit će Pabla Picassa u filmu o životu slikara

Antonio Banderas
Reuters/Pixsell
20.02.2012.
u 21:50

Glumac kaže kako ga lik slikara već dugo vremena progoni ali do sad je uvijek odbijao tu ulogu

U novom filmu o životu slikara Pabla Picassa glavnu ulogu tumačit će Antonio Banderas. Radnja filma odvijat će u 33 dana tijekom kojih je nastala Picassova najpoznatija slika Guernica ali film će prikazati i kompliciran ljubavni odnos slikara i njegove partnerice Dore Maar.

- Picasso je lik koji me proganja već dugo i do sad sam uvijek odbijao igrati ga. Rođen sam nekoliko ulica dalje od mjesta gdje je on rođen i njegova životna priča i njegov karakter nalik su mom - otkrio je Banderas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije