posebna prigoda

Arija Rizvić pohvalila se iznenađenjem koje joj je priredio dečko: 'Tajna organizacija i akcija usred probe'

Foto: instagram
1/6
25.02.2022.
u 22:00

Marko je odlučio za godišnjicu razveseliti svoju djevojku i priprediti joj pravo iznenađenje, a u sve je ukijučio njezine kolege iz Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku.

Glumica i redateljica Arija Rizvić (28) već je godinu dana u vezi s voditeljem sporta na RTL-u Markom Vargekom. Koliko su sretni zajedno, potvrđuju oboje raznim zajedničkim fotografijama s večera, šetnji ill pak sa zajedničkog odmora.

Marko je odlučio za godišnjicu razveseliti svoju djevojku i priprediti joj pravo iznenađenje, a u sve je ukijučio njezine kolege iz Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku.

Organizirao je s kolegama da joj daju buket na dan godišnjice s obzirom da on nije mogao biti s njom u tom trenutku, a kupio joj je prekrasan veliki buket pun crvenog i rozog cvijeća. 

"Kako su mi priredili iznenađenje i uljepšali mi ovaj dan. Hvala @marko_vargek i hvala mojim curama koje su sudjelovale u tajnoj organizaciji i akciji usred probe!", napisala je Arija i dodala hashtagove na kojima je naznačila godišnjicu i 365 dana koliko je prošlo.

Podsjetimo, Marko Vargek 2020. godine je prekinuo petogodišnju vezu s kolegicom Mojmirom Pastorčić. Voditelj i novinar tada se iselio iz njihova zajedničkog stana, a ni on ni ona nisu željeli komentirati o razlozima prekida veze. Arija Rizvić kazališnoj je publici poznata kao redateljica i glumica, a gledatelje je osvojila u dramskoj seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi", gdje je glumila razmaženu tinejdžericu, influencericu Maju, što joj je prvo televizijsko iskustvo. Završila je i baletnu školu, a na kazališnu pozornicu stala je s četiri godine.

Nakon što su početkom prošle godine viđeni u centru Zagreba u šetnji, vezu nam je potvrdila i sama Arija. – Istina je. Sve je još jako friško. Upoznala nas je Ana Strizić, voditeljica i reporterka RTL-a – kazala nam je Arija tada. 

VIDEO>>Mia Dimšić i Damir Bačic govore o Dori i optužbama kako je pjesma Guilty Pleasure-plagijat

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije