Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
više neće plesati

Asim se javio nakon ispadanja iz showa: 'Ušao sam u anale, ja sam apsolutni pobjednik'

Foto: Nova TV
1/6
25.04.2022.
u 08:19

Odmah nakon što je napustio show Asim Ugljen javio se na svom Facebooku i otkrio da se osjeća kao apsolutni pobjednik.

Sedma emisija showa 'Ples sa zvijezdama' bila je 'kobna' za glumca Asima Ugljena i njegovu partnericu Niku Jelić koji su napustili show. Njihov jive nije se svidio žiriju, a ovoga puta čak bi publika nije dala šansu Asimu kojeg je već nekoliko puta spasila od ispadanja. Odmah nakon što je napustio show Asim se javio na svom Facebooku i otkrio da se osjeća kao apsolutni pobjednik. 

- Sorry ljudi, ali apsolutni sam pobjednik ovog showa. Em sam dobio prvu jedinicu u svjetskoj povijesti showa, em sam dobio i prvu desetku u povijesti od Cibocija i ušao u anale. Ja pobjeđujem. Zapratite me za još plesnih savjeta - napisao je Asim. U komentarima su se odmah javili brojni razočarani gledatelji, a neki od njih poručili su da više neće ni gledati show sada kada je Asim ispao. 

Inače, u duelu plesnog vremeplova bili su Asim i Nika, Domenica i Alan te Albina i Mario.  Žiri je od ispadanja ovoga puta spasio Domenicu i Alana, a publika je svojim glasovima odlučila da svoj plesni put dalje ne nastavljaju Asim i Nika.

  Komentari žirija koji su uslijedili nisu bili blagonakloni, a pala je i prva jedinica u showu.  "Asime, ja bih tako htjela reći da je ovo dobro" govorila je Larisa kroz smijeh. "Jako mi je drago da ste uspjeli doći barem do pola", dodala je.

"Ovo je bila jedna ozbiljna borba na podiju, a trebao je biti jive. Ovo možda nije bilo najbriljantnije", komentirala je Franka. "Ne znam zašto su oni tako negativni. Mislim da je tvoj večeras nastup bio poseban i štoviše, mislim da ćeš ti ući u anale Plesa sa zvijezdama na svjetskom nivou", rekao je Marko.

Ocjene nisu bile najbolje. Dobili su dvije petice, šesticu te jedinicu od Marka.  Asim je zvijezda koja je obilježila zabavni dio ove sezone showa "Ples sa zvijezdama". Dobio je titulu onoga koji je promijenio najviše plesnih partnerica, a svaki nastup za njega je bio pravi izazov. Iako se nije istaknuo prevelikim plesnim sposobnostima osvojio je titulu najvećeg zabavljača u studiju.

Foto: Nova TV

VIDEO Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao 'zlom'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije