Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritike

Atraktivna Emily ima hrpu zavodljivih fotki, ali ovim editorijalom je šokirala

Emily Ratajkowski
Foto: Instagram
1/3
22.07.2017.
u 15:50

Manekenka je pozirala gola za časopis LOVE i fotografije je u cenzuriranoj verziji objavila na svom Instagramu, a obožavatelji su joj poručili da je premršava

Nije nikakva tajna da Emily Ratajkowski voli objavljivati fotografije na kojima je u donjem rublju ili u toplesu, ipak editorijalom koji je snimila za LOVE magazin iznenadila je i šokirala svoje obožavatelje.

 

 

 

By @patrickdemarchelier for @thelovemagazine

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

 

 

By @patrickdemarchelier for @thelovemagazine @kegrand

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

 

 

Allure

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

 

Manekenka je na Instagramu podijelila fotografije sa snimanja na kojem je pozirala sasvim gola, točnije na sebi je imala samo ogrlicu i naušnice. Njeni pratitelji na Instagramu kritizirali su je i najviše poruka odnosilo se na njenu mršavu figuru.

- Pojedi nešto! Moraš više jesti! Daj pojedi hamburger! - bili su samo neki od prijedloga njenih obožavatelja kako da popuni figuru. 

Emily Ratajkowski
1/8

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
18:21 22.07.2017.

Na fotkami užasno zgleda.....kak štil od metle s nataknute dve loptice !!!

TR
trunjo
19:53 22.07.2017.

Stvarno neznam tko se rajca od urednika VL-a....i ostalih internet portala na dotičnu djevojku jer brate svaki drugi dan evo je...I NIKAD NIJE BOLJE IZGLEDALA...POGLEDAJTE NOVE SLIKE...bla bla bla...pa ljudi dosta više o EMILY ...koga briga za neku manekenku koja se naslikava po instagramu i mlati pare zbog VAS koji joj dajete prostora u medijima-TOTALNO NEZASLUŽENOG PROSTORA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije