od izdavača

Ava Karabatić dobila nemoralnu ponudu, evo kako je reagirala na nju

Ava Karabatić
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/3
26.03.2019.
u 10:36

Ava Karabatić našla se u pravoj drami kada je dobila priliku objaviti svoju drugu knjigu "Dolina suza", a kad je shvatila da je riječ o nemoralnoj ponudi, šokirala se

Znamo je kao blogericu, savjetnicu, slikaricu, glumicu i televizijsku voditeljicu...  Doduše, hiperaktivna Ava Karabatić (30) u pokušaju da postane spisateljica otkrila je ponudu koju nikako nije mogla prihvati da bi se u tome ostvarila.

– Bila je to prava drama, a drama na grčkom znači radnja – započela je ona.

Radišna i zaposlena Ava čini sve kako bi uspjela u svijetu pisanja. Nakon što je objavila svoju autobiografiju ''Ja nomad'', napisala je i prvi roman "Dolina suza" koji nije uspjela objaviti zbog seksualne ucjene, ispričala je ekipi iz 24 sata.

– Književni urednik poslao mi je poruku da dođem u hotel u seksi izdanju. Šokirala sam se i samo sam mu napisala da ne razumijem o čemu je riječ – kaže Ava u nevjerici te dodaje: – Rekao je da me želi je*ati i da će knjiga izaći bez ikakvog problema pa čak i prije predviđenog datuma – prepričala je novopečena sportska novinarka RTV-a Tesla.

Ona ga je odbila jer je to bilo "logično".

– Pa logično je da sam ga odbila, znate mene – govori Karabatić koja trenutačno u Italiji radi životni intervju s umirovljenim nogometašem Gabrielom Batistutom.

Pogledajte najljepše haljine s Večernjakove ruže.
Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
11:09 26.03.2019.

pa ta i živi od "nemoralnih" ponuda, koga vi farbate????

NE
Neonacionalist
10:54 26.03.2019.

Ma tko bi rekao da će se takvo nešto dogoditi i to baš njoj.

QQ
qqq
11:11 26.03.2019.

Odbila sam i rekla mu samo ako dovedeš i frenda iz Nigerije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije