BUGARSKA PROROČICA

Baba Vanga je za ove svakodnevne kvarove tvrdila da su predznaci nevolja, dok je jedan vezan i za financije

Profimedia
27.08.2024.
u 15:00

Jedan od predmeta koji je Baba Vanga spomenula u svojim predviđanjima da bi mogao biti znak kad se pokvari je i sat.

Vangelia Pandeva Gušterova, poznatija kao Baba Vanga, rođena je 1911. godine u Sjevernoj Makedoniji, a preminula je 11. kolovoza 1966. godine u Bugarskoj. Ona je tvrdila da joj je Bog dao dar gledanja u budućnost kada je oslijepila s 12 godina. Smatra se da je točno predvidjela, između ostalog, rusku invaziju Ukrajine, napad u New Yorku 9. rujna i pandemiju koronavirusa. Navodno je predvidjela još i smrt princeze Dijane i katastrofu u Černobilu. Vanga je, između ostalog, vjerovala i da poruke Svemira možemo primiti i putem kvarova u svom domu. 
 

Naravno, važno je napomenuti da ovaj tekst služi za zabavu i razbibrigu i percepcija stvarnosti ovisi samo o onome u što vi sami vjerujete, te ovo ne bi trebali biti savjeti za život, niti je pisano s namjerom da nekome izazove strah ili nelagodu.

Jedan od predmeta koji je Baba Vanga spomenula u svojim predviđanjima da bi mogao biti znak kad se pokvari je i sat. 
- Pokvareni sat pokazuje mrtvo vrijeme. Ne popravljati sat je isto kao i da ne liječite bolest - znala je reći Vanga. 
Vanga je govorila i da je slavina koja curi u nekoj prostoriji signal da bez razmišljanja i nemilice trošite svoju energiju, te da sebi ne ostavljate vremena za odmor. Osim tog uobičajenog kvara, Vanga je spomenula i pokvarene svjetiljke. Za to je rekla da može biti znak neizrečenih žalbi i prebacivanja koji postoje među članovima obitelji. Ito tako je spomenula i pokvarena vrata, za koja kaže da su znak da u vašem bliskom krugu postoje neki nepošteni ljudi koji iza leđa govore protiv vas i šire glasine. Spomenula je i vrata koja se ne mogu zatvorit.

GALERIJA Omiljena serija u Hrvata uskoro se vraća s novim intrigama, ali i emotivnim trenucima i dramatičnim pričama

1/37

Rekla je da to ukazuje na to da je vrijeme da razmislite jeste li ispravno posložili prioritete u životu i slijedite li lažne ciljeve. Preporučuje da analizirate najnovije događaje u životu, te da je sa nakon toga sasvim moguće da će odgovor doći sam od sebe. Naglasila je i da vrata koja škripe mogu biti dobar znak te je njen savjet bio: - Podmažite vrata i stiže velik novac. 

VEZANI ČLANCI:

Inače, prema proročici, 2024. godina donijet će brojne grozote, poput terorističkih napada u Europi, bioloških napada i trećeg svjetskog rata. S obzirom na razvoj događaja na Bliskom istoku, mnogi strahuju da će se ova proročanstva prelako ostvariti, piše Daily Mail. Vanga je najavila "val terora" i natuknula da bi "svjetska velesila" mogla upotrijebiti biološko oružje.
Pogodila je da će 44. predsjednik SAD-a biti prvi crni predsjednik, no kazala je kako će također biti posljednji vođa te zemlje. Osim toga, rekla je i da će Europa prestati postojati do 2017. godine te da će se kontinent pretvoriti u "pustoš gotovo potpuno lišenu ljudskog života".

VIDEO Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

 

Komentara 3

RE
retfala
18:35 27.08.2024.

Otkrila je da je cijev šuplja...

MO
MOSAD
20:35 27.08.2024.

Bana vanga bila je veliki fan alan forda i marihuane.E ,draga nasa baba vanga...

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
16:49 27.08.2024.

Feng vanga šui

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije