SJEĆATE LI JE SE?

Od zvijezde do beskućnice! Na vrhuncu je zarađivala 170.000 eura mjesečno, danas živi po domovima

Foto: Profimedia
1/10
27.08.2024.
u 07:45

Hannah Spearritt bila je glazbena zvijezda 90-ih koja se proslavila u ulozi pjevačice popularne britanske pop grupe S Club 7. Danas od novca i zvjezdanog statusa Spearritt nije ostalo gotovo ništa, a zbog jednog tragičnog događaja se odbila pridružiti bendu na povratničkoj turneji.

Britanska pjevačica Hannah Spearritt (43) spoznala je obje strane slave. Svjetsku popularnost stekla je prije više od 20 godina kao pjevačica svjetski popularne skupine S Club 7, da bi nakon raspada benda dotakla životno dno. Prilika za novi uzlet ukazala joj se prošle godine, kada je grupa organizirala ponovno okupljanje povodom 35. godišnjice osnivanja, no Hannah nije bila prisutna na povratničkoj turneji. Naime, toj odluci kumovala je smrt njenog bivšeg dečka i kolege iz benda Paula Cattermolea u travnju prošle godine, samo sedam tjedana nakon što su iz benda najavili povratak, zbog čega je pjevačica počela proživljavati napadaje panike. Cattermole je preminuo u 46. godini života od višestrukih problema sa srcem, a Spearritt je izjavila kako je taj događaj 'sve promijenio'. 

- Moje zdravstveno stanje nije najbolje. Imam oslabljen imunološki sustav, a stres ga pogoršava. Moje tijelo jednostavno nije moglo podnijeti sve što se događalo. Nisam bila svoja. Trpjela sam te paralizirajuće napadaje panike, patila sam od jake vrtoglavice i cijelo sam vrijeme bila umorna - rekla je u listopadu prošle godine za britanski The Sun. Također je nadodala i da su zbog svega ispaštala njezina djeca te je bila primorana donijeti odluku koja je najbolja za nju i njezinu obitelj. Unatoč svemu, istaknula je kako je uživala u vremenu koje je provela kao pjevačica poznate pop grupe.

GALERIJA: FOTO Evo kako se Jelena Rozga mijenjala tijekom karijere

1/17

Kao što je već rečeno, život danas 43-godišnje Hanne od vremena slave do danas drastično se promijenio. U lanjskom intervjuu za britanski The Sun pjevačica je otkrila kako je malo prije Božića s partnerom Adamom Thomasom i njihove dvije kćeri, tada četverogodišnjom Tayom i trogodišnjom Torom, završila na ulici jer je kuća u kojoj su u Londonu živjeli kao podstanari iznenada prodana. U pomoć joj je odmah pritekla prijateljica koja im je na korištenje dala svoj ured jer Hannah i njezin partner Adam trenutno ne mogu plaćati, kako kaže, suludih cijena najma u britanskoj prijestolnici.

- To je bilo jako stresno. Našem najmodavcu hitno je trebao novac pa je brzo prodao imanje i morali smo se iseliti u roku od dva dana. Nismo imali vremena da nađemo drugi dom. Imali smo sreću što smo svoje stvari mogli skladištiti u neotvorenom kafiću, no mi nismo imali kamo otići - ispričala je Spearritt medijima. 

VEZANI ČLANCI:

U vrijeme najveće slave članovi benda navodno su godišnje zarađivali 150 tisuća funtišto bi bilo oko 170 tisuća eura, no Hannah tvrdi da nisu bili dovoljno plaćeni s obzirom na prihode koje je bend donosio. - Ljudi misle da smo milijunaši, ali to nije istina - istaknula je pjevačica koja je nakon karijere u bendu planirala otvoriti kafić, no to je odgodila zbog bolesti. Da bi agonija bila još i veća Hanna je trenutno prikovana za krevet zbog bolesti, a točnu dijagnozu nije željela otkriti. Priznala je i da je u posljednjih nekoliko mjeseci s obitelji bila u četiri privremena doma i da još uvijek nemaju 'svoj krov nad glavom'. Zbog nesretnih životnih okolnosti odgodila je i otvaranje kafića te se nada da će ga konačno otvoriti ovog ljeta, ali i da bi joj taj poslovni pothvat mogao osigurati lagodniji život.

Podsjetimo, bend S Club 7 se proslavio hitovima Never Had a Dream Come True, Reach i Bring It All Back. Grupu je osnovao bivši menadžer Spajsica Simon Fuller 1998. godine, a raspali su se svega pet godina kasnije. Na scenu su se kratko vratili 2014. godine, a zadnji nastup imali su 2015. Originalni sastav činili su Tina Barrett, Paul Cattermole, Jon Lee, Bradley McIntosh, Jo O'Meara, Hannah Spearritt i Rachel Stevens, a bend je za vrijeme postojana zaradio vrtoglavi 50 milijuna funti.

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Marko
Marko
08:59 27.08.2024.

Znači da je trošila 200 000 $ mjesečno...

ŠS
Štap sa glavom
10:22 27.08.2024.

Ne treba ju niti najmanje žaliti, sve si je sama priskrbila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije