OBJAVA NA INSTAGRAMU

Baby Lasagna iznenadio je obožavatelje promjenom, ovako izgleda sada

Doček Baby Lasagne u Umagu
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/10
23.08.2024.
u 18:07

Marko Purišić (29) često se javlja na svojim društvenim mrežama gdje dijeli različite privatne i poslovne detalje

Predstavnik Hrvatske na ovogodišnjoj Euroviziji Baby Lasagna na Instagram storyju pohvalio se novim imidžem. Objavio je fotografiju na kojoj ima novu frizuru i pokazao je kako je kosu obojao u rozu boju i pitao je pratitelje da mu kažu što misle o ovoj promjeni. Marko Purišić (29) često se javlja na svojim društvenim mrežama gdje dijeli različite privatne i poslovne detalje, a nedavno se pohvalio novim uspjehom. Naime, Baby Lasagna na svojem je Instagram profilu podijelio video u kojem pokazuje kako otvara paket u kojem se nalazila YouTubeova plaketa.

- Otvaramo nešto što je poslao YouTubeu- rekao je na početku dok je nožem otvarao paket. U paketu se nalazila YouTubeova plaketa kojom se označavaju više od 100.000 sljedbenika, a radi se o srebrnoj površini s podacima o profilu i YouTubeovim logom. - Uh, mislio sam da nikad neću doći do ovoga. Želim zahvaliti Bogu, roditeljima i naravno sebi. Od malih nogu sam pratio YouTube i gledao YouTubere kako dolaze do ovoga i mislim da je stvarno kul - rekao je Marko držeći plaketu.

Foto: Instagram

VEZANI ČLANCI

Uskoro ga očekuju i tri rasprodana koncerta na Šalati i to 12., 13. i 14. rujna. Ulaznice za prvi koncert rasprodane su u rekordnom roku, što je iznenadilo Baby Lasagnu.  "Prvi show je rasprodan u četiri minute. Nije mi jasno", otkrio je Marko u nevjerici tada. Slično se ponovilo i s prodajom ulaznica za ostala dva koncerta. Tri koncerta rasprodao je u manje od 12 sati te istaknuo svoju zahvalu i nevjericu. 

GALERIJA Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Doček Baby Lasagne u Umagu
1/25

"Sva tri showa su rasprodana u jednom danu. Ovo mi još uvijek ne djeluje stvarno. Hvala vam puno, jedva čekam da vas sve vidim", napisao je tada uz vizual na svom Instagramu. S pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" Marko nas je predstavio na ovogodišnjoj Euroviziji na kojoj je bio drugi, a pjesma je zbrzo postala hit diljem Europe. Nakon što je upao na globalne top liste Spotifya i iTunesa, Baby Lasagna ušao je i na britansku top listu singlova. Ovaj nevjerojatni uspjeh našeg glazbenika dosad je u povijesti uspio napraviti još samo jedan naš izvođač. Naime, još davne 1959. godine legendarni Ivo Robić došao je na 23. mjesto britanske top liste s pjesmom "Morgen". 

Ključne riječi

Komentara 1

DE
deli1000
04:42 24.08.2024.

kad si se zadnji put pogledao u ogledalo. potrazi pomoc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije