Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurovizija

Baby Lasagna je ovo učinio nakon što su otkriveni rezultati, fotografi su to zabilježili kao jedan od najemotivnijih trenutaka

Grad Zagreb spektakularno dočekao Baby Lasagnu
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/18
13.05.2024.
u 19:30

I dok se dojmovi s ovog natjecanja polako stišavaju, na službenim društvenim mrežama Eurovizije podijeljeni s neki posebno emotivni trenutci iz finala koje će mnogi pamtiti.

Ovogodišnje izdanje Eurovizije je iza nas, a pobjeda je otišla u Švicarsku. Eurovizija ove godine bila je jedna od top tema u Hrvatskoj, ali i šire. Naš predstavnik Baby Lasagna završio je kao drugi, a to je najbolji plasman u povijesti Hrvatske. No, mnogi su očekivali pobjedu, a to je očekivala i publika po čijim je glasovima Marko pobjednik. Nakon samog glazbeno-zabavnog spektakla nastavlja se prča o Euroviziji, a brojni govore o različitim temama. Skandali koje su ove godine obilježili Euroviziji, doček Baby Lasagne, pobjeda nebinarne osobe, ali i je li potreban žiri na ovom natjecanju. 

I dok se dojmovi s ovog natjecanja polako stišavaju, na službenim društvenim mrežama Eurovizije podijeljeni s neki posebno emotivni trenutci iz finala koje će mnogi pamtiti. Slavlje Švicarska, zabava kandidata, ali i jedan posebno emotivan. Naime, Baby Lasagna nakon otkrivanja rezultata čvrsto je zagrlio svoju zaručnicu Elizabetu Ružić, a taj trenutak su primijetili i fotografi i zabilježili ga.

 

Inače, Elizabeta je od Marka mlađa godinu dana. Ružić je izrazito talentirana mlada umjetnica koja se bavi videoprodukcijom i art fotografijom, a upravo je ona osmislila spot za "Rim Tim Tagi Dim" koji je zasjeo na vrh liste najgledanijih glazbenih videa u Hrvatskoj, pa i regiji. Njihova ljubavna priča suvremena je bajka. 

Grad Zagreb spektakularno dočekao Baby Lasagnu
1/9

– Marko i ja se znamo više od tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za taj bend. Vidjela sam sliku i pomislila: "Vidi, koji zgodan lik." Odlučila sam ga dodati na Instagramu i on je mene zapratio nazad. I onda mi se javio. Love Story 21. stoljeća – ispričala je jednom prilikom, a Marko se osvrnuo na njihov prvi ljubavni susret.

– Elizabeta je rekla da je došla kući i pustila svoju heartbreak playlistu, da je po njoj prošlo grozno, a meni je prošlo savršeno. Nisam se ni vratio do Umaga, a već sam joj poslao poruku: "Kad ćemo opet" i tada je bila sretna – prisjetio se naš eurovizijski predstavnik. 

GALERIJA Doček Baby Lasagne u Zagrebu

Grad Zagreb spektakularno dočekao Baby Lasagnu
1/113

VIDEO Atmosfera uoči dolaska Baby Lasagne na Trg

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije