Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Baby Lasagna oglasio se jutro nakon prolaska u finale: 'Dragi moji Hrvati, nadam se da ste ponosni'

08.05.2024.
u 11:07

Jutro nakon showa i prolaska u finale Baby Lasagna oglasio se na Instagramu te poslao poruku obožavateljima. Hrvatski eurovizijski predstavnik snimio je dva storija, jedan na engleskom, a drugi na hrvatskom jeziku.

U utorak je održana prva polufinalna večer ovogodišnje Eurovizije u kojoj je nastupio i hrvatski predstavnik Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić (28). Marko je  zapalio Arenu u švedskom Malmöu i plasirao se u finale te brojne ostavio bez teksta. Markov scenski nastup, ples, energija i podrška publike koju je imao mnoge su naveli da se naježe, a ovaj skromni Umažanin nakon nastupa je ostao smiren.

GALERIJA Baby Lasagna ima najgledaniji nastup

1/30

Jutro nakon showa i prolaska u finale oglasio se na Instagramu te poslao poruku obožavateljima. Hrvatski eurovizijski predstavnik snimio je dva storija, jedan na engleskom, a drugi na hrvatskom jeziku. Prvo je stranim glasačima zahvalio na podršci i rekao da mu je najbolji dio sinoćnjeg nastupa bio kada je počeo plesati i vidio kako je publika bila u ritmu s njim.

- To je bio nevjerojatan prizor. Nadam se da ćemo u subotu biti još bolji - istaknuo je Lasagna. Potom se obratio na hrvatskom jeziku.

- Dragi moji Hrvati, presretan sam vidjeti ove snimke koje mi šaljete i uzbuđenje koje ste jučer proživljavali skupa sa mnom. Nadam se da ste zadovoljni, da ste ponosni i idemo sad do kraja - rekao je autor "Rim Tim Tagi Dima".

Podsjetimo, osim Hrvatske u prvom polufinalu nastupilo je još 14 zemalja i to su: predstavnica Cipra Silia Kapsis, predstavnik Litve Silvester Belt, Irsku su predstavljali Bambie Thug, Ukrajinu alyona alyona & Jerry Heil, Poljsku LUNA, Island Hera Björk, Finsku Windows95man, Moldaviju Natalia Barbu, Azerbajdžan FAHREE feat. Ilkin Dovlatov, Australiju Electric Fields, Portugal iolanda i Luksemburg TALI. Od 15 izvođača, samo se njih 10 plasiralo u subotnje finale: Srbija, Portugal, Slovenija, Ukrajina, Litva, Finska, Cipar, Hrvatska, Irska i Luksemburg. 

VIDEO Baby Lasagna komentirao nastup: 'Moraš pratiti sve te kamere pa se ne možeš skroz opustiti' 

@vecernjilist Baby Lasagna komentirao nastup: 'Moraš pratiti sve te kamere pa se ne možeš skroz opustiti' #vecernji #vecernjilist #rimtimtagidim #babylasagna ♬ original sound - Večernji list

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije