Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U UMAGU

Baby Lasagna posebnim videom najavio prvi koncert nakon Eurovizije: 'Loš sam u matematici'

Baby Lasagna
Foto: Instagram
1/21
20.05.2024.
u 15:35

Inače, osim Marka na Sea Staru će nastupiti još jedna od zvijezda ovogodišnej Eurovizije, Talijanka Angelina Mango.  "Rim Tim Tagi Dim“, kao i banger "La Noia“ orit će se lagunom Stella Maris, a publika će napokon dobiti priliku čuti ove megahitove uživo i zapjevati ih s izvođačima koji trenutno spadaju među najtraženije u Europi!

Nakon što je osvojio drugo mjesto na ovogodišnjon Euroviziji u Malmou, naš predstavnik Baby Lasagna prvi će koncert imati u rodnom Umagu. Marko će nastupiti drugog dana Sea Star Festivala, a koncert je najavio video na Instagramu na kojem uzbuđeno vrišti.

- Brojimo dane do izlaska na pozornicu. Vidimo se za 132 sata (vjerojatno griješim, loš sam u matematici), napisao je u opisu objave.

Inače, osim Marka na Sea Staru će nastupiti još jedna od zvijezda ovogodišnej Eurovizije, Talijanka Angelina Mango. 
"Rim Tim Tagi Dim“, kao i banger "La Noia“ orit će se lagunom Stella Maris, a publika će napokon dobiti priliku čuti ove megahitove uživo i zapjevati ih s izvođačima koji trenutno spadaju među najtraženije u Europi!

Baby Lasagna i Angelina Mango pridružit će se od 23. do 26. svibnja već napucanom lineupu šestog Sea Stara na kojem su Ofenbach, John Newman (u Hybrid DJ setu), Victoria iz Maneskina, Hot Since 82, Deborah de Luca, ARTBAT, INIKO, Ian Asher, Joker Out, Buč Kesidi, Senidah, Devito, Grše, Kuku$ i niz drugih atraktivnih regionalnih artista!

- Kao što je Konstrakta bila prvi domaći headliner u povijesti Exita izuzetno smo ponosni što će jedan domaći izvođač, naš Umagež, predvoditi program Sea Stara. Baby Lasagna je nevjerojatno talentiran glazbenik i sigurni smo da ćemo na festivalu proslaviti Eurovizijsku pobjedu s fanovima iz cijelog svijeta, izjavio je osnivač i direktor Sea Star i EXIT festivala, Dušan Kovačević.

VIDEO: Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Fanovi dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

Baby Lasagna
1/113

Podsjetimo, Baby Lasagna je u rekordnom roku prošlog tjedna rasprodao ulaznice za tri koncerta na zagrebačkoj Šalati 12.,13. i 14. rujna.  Marko je tada kazao kako će samo tri koncerta održati na Šalati, a za sve one koji nisu uspjeli uloviti svoju ulaznicu nada se da će se vidjeti negdje drugdje tijekom ljeta. 

"Sva tri showa su rasprodana u jednom danu. Ovo mi još uvijek ne djeluje stvarno. Hvala vam puno, jedva čekam da vas sve vidim", napisao je uz vizual na svom Instagramu.

VIDEO: Svjetska zvijezda John Newman stiže u Umag: 'Puno sam čuo o Baby Lasagni, veselim se vidjeti nastup'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije