FINALE EUROVIZIJE

Baby Lasagna uoči finala: Hvala vam do neba, mislit ću na vas dok budem izlazio na tu pozornicu

Malmo: Predstavnik Hrvaske Baby Lasagna uoči večerašnjeg nastupa u finalu Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/17
11.05.2024.
u 12:19

Marko Purišić je prije odlaska na generalnu probu rekao kako se nije naspavo i da mu laska što je postao miljenik publike

Nisam se naspavao i tako treba biti za finale. Laska mi što me publika doživljava kao miljenika, ali čekat ćemo kako će sve proći danas i hoće li me voljeti i nakon finala, šalim se naravno. Svi mi govore kakva je ludnica u Hrvatskoj i super da je tako.  - uz osmijeh je rekao Baby Lasagna okupljenim novinarima prije nego što se uputio u Malmö Arenu na probu uoči večerašnjeg finala. Otkrio je i kako se osjeća prije samog finala. 

- Čuo sam se s obitelji i bližnjima i prije finala molim se i radim sklekove i to je to. Uzbuđen sam i sretan, jedva čekam da počne, Ljudi koji ćete danas izaći na trgove diljem Hrvatske i gledati finale hvala vam do neba mislit ću na vas dok budem izlazio na tu pozornicu i  potrudit ću se više i otići ću stepenicu više zbog vas svih - poručio je Marko Purišić svima koji navijaju za njega i koji će danas pratiti finale.

VEZANI ČLANCI

Na eurovizijskim kladionicama Marko vodi i ima 42 posto šansi za pobjedu, a odmah na drugom mjestu ispod njega je predstavnica Izraela s 19 posto šansi za pobjedu. Sinoć je na drugoj probi nastupe ocjenjivao i žiri. Strani mediji pišu i da je Marko nakon svog nastupa na probi dobio najveći aplauz u dvorani, a da je publika bila u transu od prve do posljednje sekunde njegovog nastupa. Iz videa koji su dijelili na društvenim mrežama, vidi se da su opet plesali i pjevali s njim u isti glas. Isto tako, novinari u press salonu s najvećim su odobravanjem ispratili njegov nastup. 

Malmo: Predstavnik Hrvaske Baby Lasagna uoči večerašnjeg nastupa u finalu Eurosonga
1/58

- Ponekad mi se čini kao da sve ovo samo sanjam, da ću se probuditi i shvatiti da je to sve bio samo san i da sam ja Marko kojem se ovo što se sada događa zbilo samo u snu. Ali, lijepom snu. Sve ovo što mi se zbivalo od Dore do danas, na dan kada nastupam u finalu Eurosonga za mene je novo, dragocjeno iskustvo koje ću pamtiti, siguran sam, cijeli život. Što se nastupa tiče, ne samo da sam spreman, nego jedva čekam ponovo izaći na pozornicu Malmö Arene i zapjevati „Rim Tim Tagi Dim“- kaže Marko Purišić kojega cijela Europa sada zna pod njegovim umjetničkim imenom Baby Lasagna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije