TURSKI GLUMAC

Bali bega zaskočile obožavateljice u Beogradu

07.04.2016.
u 21:39

Burak Özçivit koji je u Sulejmanu Veličanstvenom igrao Bali bega u Beogradu promovira film Moj brat. I brojni fanovi iz Hrvatske uputili su se tamo kako bi ga vidjeli

Obožavateljice turskih sapunica iz cijele regije sjatile su se u Beograd kako bi dobile priliku upoznati slavnog Buraka Özçivita, našoj publici poznatijeg kao Bali bega iz Sulejmana Veličanstvenog. Turski glumac došao je danas u Srbiju promovirati film “Moj brat”, u kojem ima jednu od glavnih uloga. Ondje, prenose tamošnji mediji, uživa u ćevapima i pršutu, a iako je pod strogim osiguranje ne propušta fotografirati se s obožavateljicama. 

Prošetao je tvrđavom Kalemegdan, uputio se na krstarenje brodom po Dunavu, a u namjerava vidjeti i druge znamenitosti. I brojne obožavateljice iz Hrvatske uputile su se u susjednu državu kako bi upoznale omiljenog glumca. 

>> Bali-beg uz film dobio i vlastitu seriju

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
05:17 08.04.2016.

koga briga tko je koga zaskocio u beogradu. Doduse nije cudno sto vole turke, oni su im ocevi, ali kakve to veze ima s nama?

SA
santos008
01:19 08.04.2016.

Stigao im rodjak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije