Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slika iz mladosti

Barbara Nola objavila je fotografiju sa suprugom Lukasom koja slama srca: Nitko ti to ne može oduzeti

Zagreb: U MSU otvorena izložba Bauhaus - umrežavanje ideja i prakse (BAUNET)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
07.11.2022.
u 16:50

Vaša ljubav nadahnjuje. Bogata si zauvijek, napisali su jojpratitelji nakon što je na Facebooku objavila fotografiju sa suprugom koja je snimljena dok su bili mladi.

Prije deset dana preminuo je naš istaknuti i hvaljeni redatelj Lukas Nola od kojeg su se obitelj i prijatelji oprostili prije tri dana. Kolegama je uvijek bio inspiracija svojim radom, ali i predivnim odnosom koji je imao sa suprugom Barbarom Nolom i njihovu ljubavnu priču mnogi opisuju kao jednu od najljepših. Glumica Barbara Nola je na svom Facebook profilu objavila novu fotografiju na kojoj su ona i Lukas u mlađim danima i u komentarima su emotikone slomljenog srca ostavili brojni Barbarini prijatelji i pratitelji.

- Vaša ljubav nadahnjuje. Bogata si zauvijek! Nitko ti to ne može oduzeti! Ni različite dimenzije ne mogu to promijeniti... Malo tko biva blagoslovljen pravom ljubavlju koja ne umire nikad. - napisali su joj pratitelji u komentarima. Kada je prije godinu dana Lukas objavio zbirku pjesama 'Bilo je dobro, bilo je toplo', njegova supruga je otkrila kako ju je posvetio njoj kao ljubavni dar.

 

 

-  On je tu zbirku posvetio meni kao ljubavni dar. Meni je to najdivniji dar koji mi je mogao dati. A čujte, teški su trenuci valjda kušnja svake ljubavi, a nas je na sreću to samo još više povezalo. Kad prođeš tako dramatične trenutke skupa i proživiš takvu bitku zajedno, onda se spajaš na još jednoj, novoj razini od one u kojoj dijeliš samo ugodne ljubavne trenutke. Još se više divim Lukasu nakon što sam vidjela kako se hrabro i borbeno nosio s bolešću i onda se još malo više zaljubim u njega - rekla je u intervju za T portal.

Lukas i Barbara Nola bili su u braku 28 godina, a zajedno imaju i dvoje djece, sina Jakova i kći Maru. Nola je dugi niz godina bolovao od karcinoma grla, no nikada nije posustajao u svojoj borbi protiv opake bolesti. Bolest mu je dijagnosticirana 2014. godine i tada je uspješno operiran i nakon tri godine pauze se vratio s novim projektima, ali nažalost bitku s bolesti je na kraju izgubio.

VIDEO Posljednji ispraćaj Lukasa Nole

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije