i on slavi broncu

Baš poput tate! Franka Batelić podijelila preslatki video sinčića Viktora koji zabija gol u dnevnom boravku

Foto: Instagram
1/15
18.12.2022.
u 16:38

Ponosna majka objavila je na društvenim mrežama preslatki video kako je i maleni Viktor proslavio broncu na Svjetskom prvenstvu golom kroz noge svojeg ujaka.

Franka Batelić (30) itekako je ponosna na uspjeh supruga i bivšeg reprezentativca Vedrana Ćorluke (36) koji je sada pomoćnik izbornika Zlatka Dalića, a ljubav prema nogometu prešla je čini se i na sinčića Viktora (2). Ponosna majka objavila je na društvenim mrežama preslatki video kako je i maleni Viktor proslavio broncu na Svjetskom prvenstvu golom kroz noge svojeg ujaka. Video je u svojim pričama podijeli i ponosni tata Vedran.

"Nogometno ludilo", napisala je pjevačica preko videa u kojem Viktor u dresu sa svojim imenom zabija gol kroz noge Frankinog brata Nikole.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Inače, Franka je početkom prošlog mjeseca rodila drugo dijete, djevojčicu Gretu. Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga bili su šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

Dok je Vedran na poslovnim putovanjima, Franka rado provodi vrijeme u rodnoj Istri kod obitelji. 

VIDEO>>Biste li ga prepoznali? U prvom Big Brotheru je osvojio milijun kuna, a danas vodi drukčiji život u inozemstvu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije