Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MICHAEL SHUMAN

Basist grupe Queens Of The Stone Age za Večernji list: 'U Hrvatskoj sam doživio nevjerojatno iskustvo'

Queens Of The Stone Age
Foto: Press Association/PIXSELL
1/7
22.05.2023.
u 18:00

Jedna od najboljih rock grupa današnjice 16. lipnja izdat će svoj osmi album 'In Times New Roman', a njihov basist Michael Shuman otkrio nam je detalje, te najavio koncertnu turneju

Jedan od najpoznatijih rock bendova današnjice Queens Of The Stone Age 16. lipnja izdat će svoj dugoočekivani osmi album "In Times New Roman". Najavili su ga singlom “Emotion Sickness”, te otkrili kako uskoro kreću na svjetsku turneju. Nažalost, zasad ih nećemo vidjeti u Hrvatskoj gdje su dosad nastupali tri puta, posljednji put na InMusic festivalu prije šest godina. Uz frontmena grupe Josha Hommea kreativna snaga Queensa je i basist Michael Shuman, koji nam je u ekskluzivnom video intervjuu  za Večernji list otkrio sve o novom albumu, ali i po čemu pamti nastupe u Hrvatskoj. 

- Volim to mjesto. Iz nekog razloga uvijek pomislim da je tamo sunčano, iskreno. Možda zato što smo tamo ljeti, ali uvijek mislim da je prekrasno i da su obožavatelji nevjerojatni. Znam, obećavam da ćemo biti tamo ove godine i sljedeće godine, poručio je član legendarnih Queensa obožavateljima u Hrvatskoj i prisjetio se njihovog posljednjeg nastupa kod nas, na InMusic festivalu u Hrvatskoj:

- Volim taj koncert. Vrlo dobro se sjećam. I sjećam se kako je David Byrne svirao prije nas na našoj pozornici, što je bio jedan od najboljih nastupa koje sam ikada vidio. To je bilo prije nego što je snimio film temeljen na tom nastupu. Sjećam se da sam bio oduševljen gledajući sa strane na pozornicu. I čudno je jer s te strane pozornice, zbog kretanja svih tih izvođača, zvuk nije isti. Svaki put kad bi se kretali, zvuk bi se također mijenjao. Mislio sam da je to nevjerojatno. Bilo je zaista nadahnjujuće i vjerojatno nas je te večeri inspiriralo - kazao je Shuman. Što nam je još kazao basist grupe Queens Of The Stone Age, pogledajte u videu. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:29 22.05.2023.

Gledala sve i opet ću! 🤘❤️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije