Sretan i ispunjen

Ben Affleck: Tek se sad, sa 40 godina, osjećam odraslo

jennifer
Pixsell
09.11.2012.
u 10:54

Glumac se nedavno preselio i sad je susjed Mattu Damonu s kojim je napisao scenarij za film "Dobri Will Hunting", a često organiziraju zajednička druženja za djecu.

Glumac i redatelj Ben Affleck kaže da je toliko sretan u braku s kolegicom Jennifer Garner s kojom ima troje djece, Violetu, Seraphinu i Samuela, da ga starenje uopće ne zanima.

– Sretan sam, imam odličan život. Imam troje djece, u braku sam sedam godina i upravo sam navršio 40 godina. Tek sad se osjećam kao odrasla osoba – izjavio je glumac.

– Razgovarao sam s Morganom Freemanom i rekao sam mu da sam ušao u četrdesete. A on mi je rekao: "Dječače, tek si sad došao u godine mladosti". Ako Morgan tako kaže, vjerujem mu – kazao je Ben.

Glumac se nedavno preselio i sad je susjed Mattu Damonu s kojim je napisao scenarij za film "Dobri Will Hunting", a često organiziraju zajednička druženja za djecu.

– Matta viđam svaki dan, djeca nam se stalno druže. Srećom imamo puno prijatelja koji se ne bave filmskom industrijom jer bi nam inače razgovori bili jako dosadni – našalio se Ben.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije