U problemu su

Bend iz Hrvatske zaglavio u Beogradu: Ako je itko u mogućnosti neka nam financijski pomogne

Zagreb: Dodjela nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off u Tvornici Kulture
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/9
05.04.2023.
u 08:33

Anja Papa, Luka Vidović i Bruno Žabek iz benda Pocket palma imali su svirku u Beogradu i onda im se pokvario automobil i to im je stvorilo neplanirane troškove i zato mole za pomoć obožavatelja

Omiljena synth-pop senzacija Pocket palma ovih dana je u ozbiljnim problemima. Ovaj naš sve popularniji bend čiji su članovi Anja Papa, Luka Vidović i Bruno Žabek zapeli su u Beogradu jer im se pokvario automobil i riječ je o velikom kvaru za koji im treba financijska pomoć jer su troškovi veliki. O svemu su pisali na društvenim mrežama i objasnili kako im treba pomoć.

- Tko još nije skužio, zapeli smo u Srbiji. Srce nam se razdvaja jer se ne možemo zabavljati u Beogradu kao što se i inače zabavljamo u najboljem gradu na svijetu jer nam je riknuo auto i na servisu je već dva dana, a mogao bi ostati i sljedećih 10 do 15 dana jer na je motor odlučio reći kako izgleda kraj. Sve što smo zaradili ovaj vikend smo već spiskali na servis. Ako je itko u mogućnosti da nam financijski pomogne, puno bi nam značila i najmanja donacija, čak i utješne poruke bi nam u ovom trenutku pomogle. Spasite svoj najjadniji bend u regiji - napisali su na Instagram storyju članovi benda i ostavili i podatke za uplatu novaca. Ubrzo im je i iz Beograda stigla ponuda za nastup i Sprat bar im je ustupio prostor za svirku koja će se održati sutra.

- U četvrtak 6. travnja od 19h special benefit koncert @pocketpalma @spratbar ‼️ Drugari iz benda imali su popriličan peh sa autom na ovoj maloj turneji po Srbiji i troškovi popravka su veliki. Pomozimo im da sakupe novac, poprave auto i vrate se kući sa bar malo ljepšim utiscima. Karte se kupuju na ulazu, cijena im je 500 dinara,  ulaz je od 19h a koncert počinje u 21h. - napisali su iz SPrat bara na društvenim mrežama i pozvali sve da pomognu bendu iz Hrvatske.

Pocket Palma bend je koji je dosad objavio EP “Godišnji” 2019., album “Pocket Palma” te iste godine i posljednji, još uvijek aktualan – “Atomi” 2021., koji je sredinom prošle godine dobio i instrumentalnu verziju, zajedno s remixevima cijelog albuma. Njihova glazbena priča počela je  2012., kada su Anja i Luka počeli zajedničku glazbenu avanturu kao Side Project. Nakon dva dark-pop albuma na engleskom pod imenom Side Project, odlučuju u potpunosti promijeniti priču, pa se prebacuju na maternji hrvatski i hrabro kreću koračati nostalgijom za osamdesetima. Sastavu se ubrzo pridružuje i gitarist Bruno Žabek, koji u live nastupe donosi još malo divljine.

VIDEO Stavros trpi jake bolove, ide na zračenje, ali je optimističan i vjeruje u oporavak

 

Ključne riječi

Komentara 22

ED
edvardl
09:09 05.04.2023.

Ako ste u "najboljem" gradu na svijetu, tamo i ostanite1

AR
arbun
09:07 05.04.2023.

nek pomognu komšije kojima ste svirali 👍

Avatar yumamic
yumamic
09:19 05.04.2023.

Pop senzacija, a nema za šlep službu ili pomoć na cesti? Nisu ni senzacije kao što su nekad bile.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije