Dirljive objave

Bernie Ecclestone proslavio je 91. rođendan u krugu obitelji: "Poseban dan za posebnog čovjeka"

Foto: James Moy/Press Association/PIXSELL
1/6
29.10.2021.
u 23:00

Bivši šef Formule 1, Bernie Ecclestone proslavio je 91. rođendan u krugu obitelji, a dio atmosfere s proslave na društvenim mrežama je podijelila njegova kćer Tamara Ecclestone (37).

Bivši šef Formule 1, Bernie Ecclestone proslavio je 91. rođendan u krugu obitelji, a dio atmosfere s proslave na društvenim mrežama je podijelila njegova kćer Tamara Ecclestone (37).

-Poseban dan u kojem slavimo posebnog muškarca. Puno te volimo i imamo veliku sreću- napisala je Tamara uz fotografiju na kojoj su ona i Bernie pozirali sa njegovom suprugom Fabianom Flosi (45), 15- mjesečnim sinom Aceom i unukom Sophijom.

Na fotografiji nije bilo Petre, ali je na društvenim mrežama podijelila snimku staze Formule 1 i napisala čestitku uz objavu.

-Sretan rođendan tata. Hvala ti što si uvijek uz mene… Uvijek ću biti tvoj mali Peti Loo. Cijenim te kao oca, ali i nevjerojatnog čovjeka. Počašćena sam i zahvalna što sam ti kći- napisala je Petra.

Inače, bivši suprug Riječanke Slavice Radić prošle je godine u 90. godini postao otac sinčića, a samo dva mjeseca nakon rođenja Acea postao je i djed nakon što je Tamara rodila drugo dijete. Bernie iz prvog braka s Ivy Bamford ima kćer Deborah (66), a s drugom suprugom Slavicom s kojom je u braku bio od 1985. do 2009. godine, a koja je postala jedna od najbogatijih Hrvatica ima dvije kćeri, Tamaru i Petru. 

Za sadašnju suprugu, Fabianu oženio se tri godine nakon razvoda od Slavice, a prošle godine rodila mu je jedino muško dijete, malenog Acea. Vijest da će postati otac iznenadila je mnoge, a na kritike da je prestar za očinstvo tada je odgovorio u svom stilu- "Ja o tome ne razmišljam". 

Fabiana i Bernie upoznali su se na sastancima Sportskog vijeća moto sporta, a zaljubili su se na krstarenju Hrvatskom koje je organizirao zajednički prijatelj.

VIDEO>>Strašna tragedija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimateljicu, a ranio redatelja

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:08 30.10.2021.

Čestitke Bernieu. Želim mu da prije stote barem još jednom postane otac...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije