skupocjeni pokloni

Beyonce i Jay-Z potrošili gotovo 50.000 kn na malenu North West

'(FILES) This September 12, 2011 file photo shows US singers Jay-Z and Beyonce watching Spanish tennis player Rafael Nadal play Serbia's Novak Djokovic in the men's US Open 2011 final at the USTA Bi
Reuters/PIXSELL
03.07.2013.
u 09:51

Par je kćeri Kim Kardashian i Kanyea Westa kupio posebne Diorove dječje čizmice i trodijelni srebrni set Else Peretti Padove s djetetovim imenom na njemu

Beyonce i Jay-Z potrošili su više od 45.000 kuna na poklone za novorođenu kćer Kim Kardashian i Kanyea Westa.

Par je malenoj North West kupio posebne Diorove dječje čizmice i trodijelni srebrni set Else Peretti Padove s djetetovim imenom na njemu.

– Kanye je jedan od Jay-Z-jevih najboljih prijatelja stoga je Jay-Z želio kupiti nešto posebno. Oni također imaju djevojčicu pa znaju koji su prigodni pokloni – rekao je izvor blizak paru.

Osim toga, par je u posjet poveo i svoju kćer Blue Ivy.

>> Čime je Beyonce negativno iznenadila obožavatelje?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije