Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavni duplići

Beyonce opet “iskopirala” Nevenu

beyonce
Foto: Reuters/PIXSELL
15.07.2017.
u 13:54

Kako su počele, možda i prve korake svojih blizanaca također objave na isti dan...

Nakon što je u veljači, baš poput slavne pjevačice Beyoncé, objavila da očekuje blizance, Nevena Rendeli Vejzović objavila je na Instagramu fotografiju izlaska iz rodilišta.

Na njoj je sa svojim najbližima – suprugom Makom Vejzovićem te blizankama Leom i Marom koje imaju dva tjedna.

 

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

Napisala je “Napokon doma”, na što joj je kolegica voditeljica u polušali napisala: “Javi za koji dan je li ‘napokon’, sretno”, a Nevena se nadovezala “hahaha, misliš da ću požaliti”...

 

Napokon domaaaaa 🐣🐣 #twingirls #twinsies👯 #besafe #besafeinternational #2weeksold

Objavu dijeli Nevena (@nevenarendeli)

Iduće jutro, Nevenina slavna “prijateljica” Beyoncé objavila je također fotografiju na Instagramu u sličnom tonu, s cvjetnim aranžmanima iza nje, kao kad je i objavila trudnoću. Ovaj put fotografirala se u raskošnoj haljini s tropskim printom u kojoj izgleda kao da je na odmoru na Karibima, dok joj je plavi veo sezao do travnate površine, baš kao i kad je javnosti obznanila trudnoću. Ispod fotografije navela je “Jednomjesečni Sir Carter i Rumi”. Ne treba ni napominjati da je fotografija izazvala pravu histeriju među obožavateljima koji su je obasuli komplimentima i riječima podrške, baš kao i našu popularnu TV voditeljicu. Kako su počele, možda i prve korake svojih blizanaca također objave na isti dan. 

Komentara 2

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije