Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oponaša pokrete

Beyonce svoju kćer Blue Ivy uspavljuje uz hit 'Single Ladies'

beyonce (1)
Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
05.02.2013.
u 20:01

Pjevačica i njezin suprug Jay-Z u siječnju su za prvi rođendan svoje jedinice potrošili 455 tisuća kn na Barbie lutku optočenu dijamantima.

Beyonce tvrdi kako kći Blue Ivy Carter (1) uspavljuje puštajući joj svoje pjesme. Pjevačica kaže da djevojčica najviše voli slušati “Single Ladies”.

– Oponaša plesne pokrete koje je vidjela u spotu. Nasmijava me svakog jutra – pohvalila se.

Pjevačica i njezin suprug Jay-Z u siječnju su za prvi rođendan svoje jedinice potrošili 455 tisuća kn na Barbie lutku optočenu dijamantima. Posebno izrađena lutka sastoji se od 160 dijamanata, kao i od bijelog i zlatnog nakita. Osim toga, potrošili su 546 tisuća kuna na tematsku rođendansku zabavu u New Yorku. Sve je bilo ukrašeno bijelim i ružičastim ružama, dok su za tortu izdvojili 13,650 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije