Lupili ga po džepu

Bieber kažnjen sa 300 tisuća funti

justin
Pixsell
06.03.2013.
u 16:33

Pop-zvijezdu londonski je sud drakonski kaznio zbog toga što je na bini bučio i nakon 11 sati navečer

Londonski suci nisu imali milosti prema mlađahnoj zvijezdi. Justin Bieber kažnjen je s po 10.000 funti za svaku minutu kašnjenja njegova koncerta u londonskoj 02 Areni ovoga ponedjeljka. Naime, zbog kasnog početka, Bieberov nastup završio je pola sata prije ponoći. A lokalni propisi zabranjuju svaku buku, uključujući i glazbenu, nakon 23 sata. Kazna za prekršitelje je drakonska – već rečenih deset tisuća funti po minuti!

Bieber će tako dugo pamtiti ovogodišnji boravak u Velikoj Britaniji. Prvo, osiguranje londonskog noćnog kluba, u kojem je pjevač prošli petak navečer trebao proslaviti 19. rođendan, nije dopustilo ulazak njegovim maloljetnim prijateljima. Potom mu je publika zviždala jer je u ponedjeljak navečer kasnio s koncertom, a sad zbog tog kašnjenja još mora platiti i veliku globu. Za utjehu mu može biti činjenica da je samo lani zaradio 55 milijuna dolara.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:52 07.03.2013.

E tako se provodi zakon. Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije