izgubio živce

Bieber se htio tući kad mu je fotograf rekao: Je... mali moron!

justin bieber
Screenshot YouTube
08.03.2013.
u 22:43

Bieber je izašao iz automobila i počeo vikati "Koji k... si rekao?" te pokušao nasrnuti na fotoreportera

Nakon što su se mediji raspisali kako je Justin Bieber pao u nesvijest i završio u bolnici, 19-godišnji je pjevač pušten na kućno liječenje i čini se da je i više nego dobro. Naime, tijekom ulaska u hotel jedan ga je fotoreporter iz Londona pokušao snimiti kao i svi ostali, no njegov ga je tjelohranitelj gurnuo.

– Je... mali moron, vrati se u Ameriku? – viknuo mu je fotoreporter na što je Bieber izjurio iz automobila, nasrnuo i počeo vikati

– Koji k... si rekao?.

Cijeli incident pogledajte u videu.

>> Bieber kažnjen sa 300 tisuća funti

Ključne riječi

Komentara 6

MA
matador007
08:46 09.03.2013.

Cijena slave koju plaća nije uvijek lijepa,ali i on je samo ljudsko biće. Zašto ga toliko vrijeđaju? Digao se iz siromaštva i postigao nešto,a to je ono što sve boli! Osobno ga ne slušam,jer imam previše godina za tu vrstu muzike,ali nikoga nije prisilio da kupuje njegove albume i sluša njegovu muziku.Živite i pustite druge da žive.

ST
special_thing
10:55 09.03.2013.

Uredu nitko ga ne podnosi pa ni ja također. Ali koga sada briga za ovo sto je on napao repotrera, gori je taj reporeter sto ga je isao snimati, a i ako je vec imao to za zadatak ponio se neprofesionalno.

KR
kresimirn
23:54 08.03.2013.

Bieber legendo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije