BIG BROTHER

U kuću ušla nova stanarka, a Bojana ispala!

Ana Kovačec
Foto: RTL/Screenshot
1/4
13.02.2018.
u 23:06

Nova stanarka je Ana Kovačec, koju su mediji prije početka showa i spominjali kao jednu od mogućih stanarki. S RTL-a su tada demantirali da će Ana sudjelovati u Big Brotheru, no izgleda da su se predomislili nakon 3 tjedna.

U Big Brother kuću ušla je nova stanarka. Večerašnji dnevni pregled prekinula je Antonija Blaće, koja je objavila da će večeras netko napustiti kuću, no prije toga je predstavila novu stanarku. To je Ana Kovačec, koju su mediji prije početka showa i spominjali kao jednu od mogućih stanarki. S RTL-a su tada demantirali da će Ana sudjelovati u BIg Brotheru, no izgleda da su se predomislili nakon 3 tjedna.

Ana je za 24sata prije početka showa rekla kako se posebno pripremila za ulazak u kuću. Nedavno je tako u Srbiji bila na korekciji nosa, kao i stavljanju umetaka u kosu, av eć prije je povećala usne i grudi.

-  Ondje je jeftinije i kvalitetnije u usporedbi s nama. Vidjela sam nekoliko noseva koje su radili kod nas i odlučila se operirati u Beogradu. Zašto se operiram? Volim lijepo izgledati i držati do sebe iako je to sad postao neki trend - rekla je tada Ana.

Prije ulaska u kuću Ana je Antoniji Blaće kazala kako je pratila dosadašnje emisije, te kako joj se najviše sviđa njena imenjakinja Ana Marković, dok joj se najmanje sviđa Tomislav, koji se "ne skida iz pidžame".

Nakon pauze za RTL Direkt Antonija je objavila kako je najmanje glasova dobila Bojana Lončarević. Ona je večeras i napustila BB kuću.

Ana Kovačec
1/17

 

Komentara 32

MI
midea
23:38 13.02.2018.

Emisija za retardirane debile !

TR
tratincica68
23:03 13.02.2018.

treba ih sve u psihijatra poslati.

KV
kvatrić
23:11 13.02.2018.

Kakve novine takve vijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije