Big Brother:

Steffani ušla u dom obitelji Vasić, blizanac Mika ušao u glavnu kuću!

big brother
Foto: Screenshot: RTL
1/7
11.09.2015.
u 21:56

Antonija i Sky potom su ugostili Ervinovog prijatelja Amela, koji je komentirao kako je iznenađen Ervinovom ljubavi sa Steffani

Antonija Blaće i Sky Wikluh prvi put su pozdravili stanare Big Brother kuće uživo. Odmah su priopćili gledateljima da je izbacivanje iz kuće lažno i da će jedan stanar otići kod obitelji Vasić. Taj stanar je Steffani Banić, koja je u suzama napustila kuću, ljubeći Ervina, ali i ostale stanare. - Fali mi cigara, živčana sam. Ervin će mi faliti - rekla je Steffani nakon izlaska voditeljima.  - Dragi su mi Gogo, Ivona, Tina - rekla je Banić. Redala je psovke, unatoč upozorenjima Antonije i Skya, no nije bila svjesna da ne odlazi kući, već kod Vasićevih. Kada je Steffani shvatila da nije napustila kuću, već da je kod obitelji Vasić, oduševljeno je izgrlila članove obitelji. - Mi smo te spasili, mi smo Veliki brat, ovdje si pod garancijom - rekao je Rade Steffani. Ona im se zahvalila što su je primili.

No, to nije bilo sve. Kuću je potom morao napustiti netko od članova obitelji Vasić, a odluka je vrlo brzo pala na Miroslava Miku. Mladić se uklopio u kuću, dok su ga ukućani šokirano gledali. Odmah je sa Zoricom dobio i zadatak - moraju se vjenčati 15. rujna.

Tijek večeri

Početak večeri krenuo je kada su voditelji Ispitali Ervina i Steffani o njihovoj ljubavi, a Steffani je komentirala da je ljubavi došao kraj. Ervin je bio nešto suzdržaniji, pa nije komentirao ništa. Budući da je psovala u prijenosu uživo, Steffani je zaradila i opomenu. Potom su se Antonija i Sky prebacili na Tinu i Gorana i njihov konflikt.

Tina nije htjela previše komentirati svađu, no rekla je kako joj ne bi bilo olakšanje da ga izbace. Potom je Big Brother rekao Vasićima da odluče tko će napustiti kuću. Odlučili su se, očekivano, na Zoricu. Objasnili su to time da Zorici nedostaju djeca i obitelj te da se nije uklopila dobro među mlade. No, nakon što ih je Big Brother obavijestio da će stanar koji ispadne doći kod njih, promijenili su mišljenje. Odlučili su da kod njih dođe Steffani.

Amel pričao o prijatelju Ervinu

Antonija i Sky potom su ugostili Ervinovog prijatelja Amela, koji je komentirao kako je iznenađen Ervinovom ljubavi sa Steffani. - Malo sam šokiran, ne znam što bih rekao. Barbara je po njegovom ukusu, ovdje se dogodio alkohol. Možda se i zaljubio u Steffani. Ne poznajem ga u ovakvom izdanju, mislim da je atmosfera učinila svoje. Ne bih znao reći jeli taktika u igri. Ervin je jako kulturan i dobro odgojen - komentirao je Amel.

>>Rada oplela po Zorici tijekom kave s Big Brotherom, osvećuje joj se za grijehe iz prošlosti!

>>Miljenici regije - Evo kako su izgledala braća Vasić prije četiri godine

Komentara 10

Avatar Wronsky
Wronsky
23:12 11.09.2015.

Moram reći da mi je bilo teško kliknuti na ovaj članak jer mi se beskrajno gadi ć čitati bilo što o ovoj bljuvotini u našim medijima. Nadam se da će ubrzo to isto, ne želim ga oslovljavati, biti skinuto izz naših medija i da će prestati to maltretiranje.

CA
CanLi
23:47 11.09.2015.

Where do they find these loosers

Avatar Melankolija
Melankolija
08:13 12.09.2015.

Doveli su "mentalnu" osobu u BB. Ovo bi trebalo provuci kroz sudnicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije