Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mnogi misle da su okolnosti sumnjive

Bila je jedna od najvećih glazbenih zvijezda bivše države i tragično je preminula u 36. godini

Foto: Youtube screenshot
1/4
16.09.2022.
u 08:00

Istraga i rekonstrukcija nesreće doveli su do zaključka kako se vozilo u kojem su bili Silvana Armenulić, njezina sestra i Rade Jašarević, kretalo brzinom od 150 km/h i iznenada je u jednom trenutku vozilo skrenulo u suprotnu traku i došlo je do sudara.

Za nešto manje od mjesec dana obilježit će se 46 godina od tragične smrti Silvane Armenulić koja je slovila za jednu od najvećih glazbenih zvijezda bivše države, a film "Toma" koji je u nedjelju prikazan na Novoj TV i biografski je film o pjevaču Tomi Zdravkoviću, u fokus je stavio opet i Silvanin život i karijeru. Silvana je preminula u 36. godini u automobilskoj nesreći na  autocesti Beograd-Niš, kod mjesta Kolari, a u toj nesreći je poginula i njezina sestra Mirjana (Mirsada) Bajraktarević i Rade Jašarević, šef Narodnog orkestra RT Beograd, koji je i vozio auto.

Istraga i rekonstrukcija nesreće doveli su do zaključka kako se vozilo u kojem su bili Silvana, njezina sestra i Rade Jašarević, kretalo brzinom od 150 km/h i iznenada je u jednom trenutku vozilo skrenulo u suprotnu traku i došlo je do sudara, a kamion koji je dolazi iz suprotnog smjera nije stigao ne vrijeme zakočiti. 

- Svi smo bili iznenađeni što je Rade sjeo za volan. On je uvijek spavao kad ga netko vozi, stalno je bio umoran i neispavan. Također, bio je plašljiv i loš vozač. Silvani je, sigurno, bilo dosta loše kad je njemu ustupila – ispričao je jednom prilikom glazbenik Ljubiša Pavković. Naime, Silvana je prije polaska na put imala glavobolju i nije se osjećala dobro i zato je vozačko mjesto prepustila Jašareviću. Poslije su se pojavile određena nagađanja kako ova prometna nesreća nije bila nesretan slučaj i mnogi su bili uvjereni kako se radi o planiranom ubojstvu.

Te godine je Silvana bila na meti brojnih kritika jer se u novogodišnjem programu pojavila u kupaćem kostimu, a pisalo se i kako je neposredno prije nesreće imala problema i s jednim službenikom državne sigurnosti koji je navodno pokazivao simpatije prema Silvani i nije mogao prihvatiti što ga je odbijala jer je bila u braku s tenisačem Radmilom Armenulićem. 

VIDEO Kako je kraljičino zdravstveno stanje postupno pogoršavalo nakon smrti princa Philipa, njene najveće ljubavi

 

Komentara 13

Avatar yumamic
yumamic
08:51 16.09.2022.

Kad će o Ceci i Breni? Njih se u Zagrebu najviše sluša, za ovu većina ni ne zna.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
08:47 16.09.2022.

" na autocesti Beograd-Niš," izgrađenoj Hrvatskim novcem prikupljenim od samodoprinosa za auto cestu Zagreb Split.

Avatar Tombstone
Tombstone
21:36 16.09.2022.

Doticna je bila zvijezda koliko I mica trofrtaljka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije