Nova ljubav

Bill Gates nakon razvoda od supruge Melinde opet ljubi, u vezi je s udovicom Paulom Hurd

Australian Open - Men's Singles Final
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
1/6
09.02.2023.
u 14:34

Gates i sedam godina mlađa Paula Hurd, snimljeni su zajedno na Australian Openu prošlog mjeseca dok su gledali finale muškog singla. Vijest o novoj ljubavi Billa Gatesa objavljena je skoro dvije godine nakon što su Gates i njegova bivša supruga Melinda French Gates objavili da se razvode nakon 27 godina braka

Suosnivač Microsofta, 67-godišnji Bill Gates je u vezi s Paulom Hurd, udovicom Marka Hurda, izvršnog direktora softverske tvrtke Oracle i nekadašnjeg šefa Hewlett-Packarda, koji je preminuo 2019., piše Daily Mail.  - Već su neko vrijeme u vezi, ali Bill svoju novu djevojku još nije upoznao s djecom - izjavio je izbor blizak paru. 

Gates i sedam godina mlađa Paula Hurd, snimljeni su zajedno na Australian Openu prošlog mjeseca dok su gledali finale muškog singla. Vijest o novoj ljubavi Billa Gatesa objavljena je skoro dvije godine nakon što su Gates i njegova bivša supruga Melinda French Gates objavili da se razvode nakon 27 godina braka. Njihov razvod okončan je u kolovozu 2021., a Melinda je u jednom od intervjua nakon razvoda rekla kako je razvod bio bolan. 

- Imala sam dosta razloga zbog kojih više nisam mogla ostati u tom braku. Zahvaljujući pandemiji koronavirusa mogla sam sačuvati privatnost i dalo mi je mogućnost da poduzmem korake koje sam morala poduzeti. Razvod je iznimno bolan, na bezbroj načina, ali imala sam privatnost da to preživim. - izjavila je prošlo ljeto u intervju Melinda. Dodala je kako je nakon razvoda opet spremna za vezu, a s tijekom cijelog procesa razvoda od Gatesa najvažnija su joj bila njihova djeca; Jennifer (26), Rory (24) i Phoebe (20). 

- Moja glavna briga, naravno, bila je zaštita moje djece kroz ovaj proces - rekla je Melinda French Gates. Nekoliko mjeseci nakon što je dala ovaj intervju javnost je doznala kako je Melinda u vezi s Jonom Du Preom (63), bivšim reporterom Fox Newsa koji sada radi kao stručnjak za komunikacije. Du Pre s bivšom suprugom Ginom ima sinove Kaseya i Jonnyja i kćer Jessie. Kada se nakon razvoda Billa Gates osvrnuo na svoj brak rekao je:

- Svaki brak, kako djeca odu iz kuće, proći će kroz tranziciju. Moj je nažalost prošao kroz ovu tranziciju zvanu razvod. Ali s moje točke gledišta, to je bio sjajan brak. Ne bih ga mijenjao. Ne bih se odlučio oženiti za nekog drugog.

VIDEO Više od 60 godina Ćiro je bio vjeran i odan svojoj Zdenki koju je upoznao kad je bila maturantica

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije