MALCOLM U SREDINI

Bio je jedan od najbolje plaćenih tinejdžera u Hollywoodu, a sada je otkrio zašto se povukao: 'To mi je spasilo život'

Frankie Muniz
Foto: Instagram
1/9
30.10.2022.
u 08:00

Frankie je bio jedan od najbolje plaćenih tinejdžera u Hollywoodu, a ubrzo nakon što je snimanje hit serije završilo, odlučio se povući iz glume te je krenuo s karijerom profesionalnog vozača trkaćih automobila. Istovremeno je bio bubnjar u indie bendu Kingsfoil.

Glumac Frankie Muniz, zvijezda serije ''Malcolm u sredini'' otkrio je zašto je napustio Hollywood kada mu je karijera bila u usponu 2000-ih.

Frankie je bio jedan od najbolje plaćenih tinejdžera u Hollywoodu, a ubrzo nakon što je snimanje hit serije završilo, odlučio se povući iz glume te je krenuo s karijerom profesionalnog vozača trkaćih automobila. Istovremeno je bio bubnjar u indie bendu Kingsfoil.

-Nekako sam nakratko napustio posao. Počeo sam raditi druge stvari. Utrkivao sam se automobilima. Pridružio sam se bendu. Bio sam posvuda na turneji. Otvorio sam neke tvrtke i doživio sam toliko nevjerojatnih stvari u svom životu, što me sada u ovom trenutku natjeralo da razmislim i pogledam unatrag i budem toliko zahvalan na iskustvu- objasnio je glumac te otkrio kako smatra da mu je odluka da postane profesionalni vozač spasila život.

-Mislim da je za mnoge ljude vjerojatno teško postići takav uspjeh u mladosti kada uvijek imate ljude koji vam govore: 'Oh, volim te' i svi vas žele svugdje. Ja sam uvijek bio super usredotočen na ono što trenutno radim jer sam uvijek želio biti najbolji u svemu što sam radio- dodao je Frankie.

Glumac je prošle godine postao otac dječaka sa suprugom Paige Price, a 2017. po prvi je puta progovorio o seriji moždanih udara, a kojeg je imao prvi put s 27 godina. Frankie se zbog toga snimanja popularne serije većinom ne sjeća.

– Svi zasigurno mislite kako su se moje godine za pamćenje dogodile tijekom snimanja serije "Malcolm u sredini", ali prava je istina da se tog razdoblja uopće ne sjećam, kao da to nisam bio ja – rekao je glumac jednom prilikom.

Naime, u životu je pretrpio čak devet potresa mozga, a 2012. je imao prvi od dva ishemijska napada, koji su poznati kao "minijaturni moždani udari" koji nastaju kad organi ne dobivaju dovoljno kisika. Pretragama se pokazalo da je pretrpio najmanje 15 takvih manjih moždanih udara.

- Uvijek sam bio zdrav. Nikad nisam pio alkohol, nisam zapalio nijednu cigaretu niti probao droge. Jedino što sam osjećao bio je stres. Volim se stalno kretati i ne znam se opustiti - rekao je glumac jednom prilikom, a tvrdi da se ne osjeća loše već da pokušava živjeti najbolje moguće s obzirom na okolnosti. 

VIDEO Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio je svoj život: 'Na odvikavanje sam potrošio 69 mil. kn'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije