BORIS BECKER

Bio je milijunaš pa završio u zatvoru! Slavni sportaš u tajnosti se vjenčao s 23 godine mlađom partnericom

Milano: Boris Becker uhvaćen u šetnji sa svojom djevojkom Lilian de Carvalho Monteiro
Foto: Mimmo Carriero / ipa-agency.net
1/5
16.09.2024.
u 16:40

Becker, jedan od najboljih tenisača svih vremena, iza sebe ima burnu prošlost koju je obilježio skandalima i osobnim bankrotom nakon što je potrošio ukupno 115 milijuna funti

Bivši tenisač i wimbledonski pobjednik Boris Becker (56) u tajnosti se vjenčao s Lilian de Carvalho Monteirom (33). Njemački Vogue je dan nakon svadbene ceremonije objavio prvu fotografiju para. Boris je odjenuo jaknu u krem boji, bijelu košulju i crnu leptir mašnu, a Lilian je pored njega blistala u haljini bez naramenica 'Fit and Flair' izrađenoj od svilenog šifona. Vogue navodi da se vjenčanje održalo s oko 80 gostiju a da se momačka večer dan ranije održala pod motom 'La Dolce Vita'.

Lilian je menadžerica procjene političkih rizika,a  podrijetlom je s afričkog otoka Sveti Toma i Princip.

Becker, jedan od najboljih tenisača svih vremena, iza sebe ima burnu prošlost koju je obilježio skandalima i osobnim bankrotom nakon što je potrošio ukupno 115 milijuna funti. Slavni teniski as jedno vrijeme je proveo u zatvoru zbog velike porezne prijevare. Odslužio je osam mjeseci zbog pokušaja skrivanja novca i ostalih dragocjenosti u vrijednosti od 2.5 milijuna funti u stečajnom postupku, s namjerom izbjegavanja plaćanja dugova.

GALERIJA: Nestvarna ljepota glumice Angeline Jolie (49)

Milano: Boris Becker uhvaćen u šetnji sa svojom djevojkom Lilian de Carvalho Monteiro
1/19

Prvi dio kazne Becker je služio u zloglasnom londonskom zatvoru Wandsworth, udaljenom 70-ak kilometara od Londona. Becker je ondje trebao provesti godinu i tri mjeseca, no ubrzo je premješten u znatno blaži Huntercombe, u kojem je dobio posao fitness trenera i instruktora u teretani.

Po izlasku iz zatvora, u kojem je trebao provesti dvije i pol godine, Becker je dao intervju za TV kuću Sat1, a pristao je dati taj intervju za naknadu od pola milijuna eura.

VEZANI ČLANCI: 

"U zatvoru si nitko! Samo broj. Moj broj bio je A2923EV. Nisam bio Boris, bio sam samo broj. Nikoga nije bilo briga tko sam ja i tako sam ponovno otkrio osobu kakva sam bio. Naučio sam tešku lekciju. Bilo je to skupo i bolno, ali neke se stvari događaju s razlogom", rekao je Becker nakon izlaska iz zatvora, a još se dodatno otvorio u razgovoru za njemačku televiziju:

"Jedan me zatvorenik htio ubiti, drugi mi je prijetio silovanjem. Rekao mi je što će mi sve točno raditi. Ruke su mi se tresle, bio sam u šoku. Da me moji ljudi u zatvoru nisu branili, tko zna kako bi sve završilo", rekao je Becker u jednom dijelu intervjua.

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini - samo je nebo granica'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije