ALAIN DELON

Bio je neželjeno dijete koje su roditelji dali udomiteljima, tukao se i krao. Pravo je čudo da je postao glumac, i to slavan

25.08.2024.
u 12:30

Prijavio se u vojsku, a kad je uhvaćen u krađi opreme, mornarica mu je dala izbor da se vrati kući ili produlji vojnu obvezu s tri na pet godina. Izabrao je ovu drugu opciju i kao marinac 1953. završio usred rata u Indokini. Sudjelovao je u bitci za Dien Bien Phu 1954. godine, da bi pred kraj rata bio uhićen zbog krađe džipa, kojim je otišao na – izlet. Izbačen je tako i iz mornarice. Dvadeseti rođendan proslavio je u zatvorskoj ćeliji.

Ključne riječi

Komentara 3

DI
dino85
14:00 25.08.2024.

Takvi se obično privuku vlasti i žive 9 života, samo ništa nisu čuli ni vidjeli, ali ni ne govore baš previše, inače ih popapa mrak.

Avatar puky
puky
13:23 25.08.2024.

Pravo je čudo što je postao glumac. Za Danny DeVita se to naravno ne može kazati.

LO
Lolita3
14:51 25.08.2024.

Ili je izbačen zbog toga jer je nesretne zarobljene i vezane Vijetnamce ubijao pištoljem, metkom u potiljak? Hladnokrvno. A vi se samo divite i dalje,.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?