Životna priča Olivera Dragojevića

'Ne, Oliver nije na boljem mjestu. Njegovo mjesto bilo je muzika, familija i more. Bio je svjestan svega...'

29.07.2022.
u 13:00

Scenarist i redatelj Toni Volarić stoji iza glazbeno-dokumentarnog filma 'A Porina dobiva... Oliver Dragojević' kroz koji je odlučio na neuobičajen način slijediti Oliverovu karijeru, a filmska se priča ispisuje uz izjave Oliverove rodbine, prijatelja, suradnika i kolega glazbenika. U novom tekstu donosimo neobjavljene detalje dokumentarca u kojem govore Oliverovi najbliži: supruga Vesna, prijatelji Bata, Brico, Gibonni, Tedi Spalato, Tomislav Mrduljaš, Zorica Kondža, Vinko Barčot, Meri Cetinić.

Ključne riječi

Komentara 1

TA
Tajg
13:46 29.07.2022.

Ako nakon Sanadera propjeva Mesić i Plenky biće konkurencije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije