Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikita i lara croft u jednom

Biste li joj se predali? Upoznajte najseksepilniju policajku Srbije!

kristina danilović
Foto: Facebook
1/4
20.03.2014.
u 12:04

Kristina Danilović jedna je od najboljih natjecateljica Srbije u fitnessu, no ona ponosno nosi i policijsku odoru

Kristina Danilović jedna je od najboljih natjecateljica Srbije u fitnessu, no ona ponosno nosi i policijsku odoru, zbog čega su je prozvali najzgodnijom policajkom Srbije.

Uzori u djetinjstvu 26-godišnjoj Kristini iz Čačka bile su Nikita i Lara Croft, pa je oduvijek željela imati nešto zajedničko s njima.

– Posao koji radim dinamičan je i lijep, ali dosta naporan. No, sviđa mi se i radim ga iz ljubavi – kaže ova zgodna policajka, koja je završila Policijsku akademiju.

U napornim pripremama za natjecanja ima bezrezervnu podršku dečka, koji joj je ujedno i trener.

– Važno je kad imaš nekog pored sebe tko te razumije. Drugi dečki vode djevojke u kino ili šoping, a mi idemo na treninge zajedno ili pripremamo hranu specifičnu za ovaj sport – kaže Kristina u intervjuu za Telegraf.

>>Arnold Schwarzenegger dodatno razgibao Bojanu Vasiljević

Komentara 7

Avatar Django
Django
13:26 20.03.2014.

Naslov iz istih ovih novina: "Hrvatska još živi u fantomskoj Jugoslaviji"

KA
Kabulkowski
12:31 20.03.2014.

Novinar je očito malo zagorio kada ovdje vidi nešto seksi.

FR
frodododo
14:28 20.03.2014.

Ne znam tko je gori....ova što se blamira ili ovaj novinar što je pročitao upuststva poput "zavedite ju i natjerajte je da radi što želite"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije