KAT TORRES

Bivša DiCapriova djevojka ide u zatvor zbog trgovine ljudima i ropstva

Kat Torrres
Foto: Profimedia
1/4
15.07.2024.
u 15:24

Žene koje tvrde da ih je Torres porobljavala progovorile su o svom mučnom iskustvu života s njom. U razgovoru za BBC, žene su tvrdile da ih je privukla njezina priča o bogatstvu dok je od života u siromašnoj brazilskoj četvrti došla do raskošnih zabava s holivudskim zvijezdama.

Bivša brazilska manekenka i wellness influencerica Kat Torres (31) osuđena je na osam godina zatvora zbog trgovine ljudima i ropstva, nakon što je istraga FBI-a otkrila da su dvije žene koje su živjele s njom nestale 2022. godine.

Žene koje tvrde da ih je Torres porobljavala progovorile su o svom mučnom iskustvu života s njom. U razgovoru za BBC, žene su tvrdile da ih je privukla njezina priča o bogatstvu dok je od života u siromašnoj brazilskoj četvrti došla do raskošnih zabava s holivudskim zvijezdama.

Torres, za koju se prije deset godina pričalo da izlazi s glumcem Leonardom DiCapriom, također je tvrdila da može predviđati budućnost koristeći svoje duhovne moći i bila je često lice u poznatim brazilskim TV emisijama.

“Bila je na naslovnicama časopisa. Viđena je s poznatim osobama poput Leonarda DiCaprija. Sve što sam vidjela činilo se vjerodostojnim”, rekla je žena po imenu Ana za BBC.

Foto: Instagram

Torresina bivša cimerica, koja je s njom dijelila dom u New Yorku, rekla je za BBC da su je holivudski prijatelji upoznali s halucinogenom drogom zvanom ayahuasca. Nakon što je počela koristiti ovu drogu počela se ljudima predstavljati kao kao životni trener i hipnotizer.

Ubrzo, Torres je razvila wellness web stranicu i pretplatničku uslugu koja je kupcima obećavala “ljubav, novac i samopoštovanje o kojima ste oduvijek sanjali”.

Također je kreirala video zapise za samopomoć koji nude savjete o odnosima, dobrobiti i poslovnom uspjehu, uključujući hipnozu, meditaciju i programe vježbi. Ponudila je videokonzultacije jedan na jedan za 150 dolara koje bi riješile "svaki problem".
Ana se 2019. godine preselila u New York kako bi radila kao asistentica kod Torres. Bježeći od nasilnog djetinjstva i nasilne veze, preselila se u SAD iz Brazila i studirala nutricionizam na sveučilištu u Bostonu.

GALERIJA: Pogledajte kako su izgledale posljednje godine života Brende iz 'Beverly Hillsa'

Kat Torrres
1/25

Morala je čuvati Torresine životinje, kuhati za nju, prati rublje i čistiti za 2000 dolara mjesečno. No kada je stigla, šokirala ju je situacija u Torresinoj kući. Kuća je bila prljava,a  ona je bila prisiljena spavati na kauču prekrivenom mačjom mokraćom. Od nje se očekivalo da stalno bude na raspolaganju Torres, bilo joj je dopušteno spavati samo nekoliko sati. Nikad nije plaćena.
Nakon što je Ana pobjegla, Torres je zaposlila još dvije žene, Desirre i Leticiju, koje su se s njom preselile u kuću u Teksasu. Ono što je započelo kao životno podučavanje i iscjeljivanje brzo se pretvorilo u noćnu moru za žene.

U roku od nekoliko tjedana,  prisilila je Desirre da radi u lokalnom striptiz klubu dok je Torres na njoj izvodila "vještičje čini". Dvjema ženama je bilo zabranjeno razgovarati jedna s drugom i morale su je tražiti dopuštenje da napuste svoje sobe, čak i da koriste kupaonicu.

Ubrzo je Torres uvjerila Desiree da se posveti prostituciji. Ako nije ispunila kvote zarade koje je postavila Torres, nije joj bilo dopušteno vratiti se u kuću te noći. “Završila sam spavajući na ulici nekoliko puta jer to nisam mogala postići”, rekla je Desirre za BBC.

VEZANI ĆLANCI: 

U rujnu su prijatelji i obitelj dviju žena pokrenuli kampanje na društvenim mrežama kako bi ih pronašli. Kako bi pobjegli od medijske pažnje, Torres i žene otputovali su iz Teksasa u Maine. Odatle su njih dvije natjerane da na Instagramu objavljuju videozapise u kojima poriču da su zarobljeni i zahtijevaju da ih ljudi prestanu tražiti.

Više od 20 žena javilo se s pričama da ih je Torres prevarila ili iskoristila. Još uvijek su na psihijatrijskoj terapiji kako bi se oporavile od onoga što su, kako kažu, doživjele.

VIDEO: Preminula je Shannen Doherty, glumica (53) najpoznatija po ulozi u seriji Beverly Hills 90210

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije