antonija mišura sandrić

Bivša košarkašica o ulozi majke: 'Malo je izazovno ali dobro'

Antonija Mišura
Foto: Instagram
1/10
13.09.2023.
u 22:15

Antonija Mišura Sandrić majka je dvoje djece, kćeri Tare i sina Noela, između kojih je razlika samo dvije godine, a sada je progovorila o majčinstvu.

Bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić sada je prvenstveno u ulozi majke dvoje djece, kćeri Tare i sina Noela, o čemu je pričala i u InMagazinu.

- Uvijek sam govorila i prije, sjećam se jednog intervjua – rodit ću kćer i sina. I tako je i bilo. Praktički sve imamo i kad vidiš danas čega sve ima, samo ti mogu reći – hvala ti Bože. Imam dvoje žive i zdrave djece, zdrav brak i svi su mi moji bliski živi i zdravi i to je sve što mi je potrebno - zaključila je te istaknula da je najviše ponosna na to što je mama, a razlika između njezine djece je samo dvije godine.

- Bila sam brza u sportu takva sam i privatno. Onda kad rješavamo idemo to riješiti odjednom. Pa onda kasnije i mi s njima možemo uživati. I da se oni zajedno mogu odgajati. Malo je izazovno ali dobro. Osjećaj i emocije su se promijenile za 360. Prije možda nešto što nisam doživljavala, za djecu, sad je to neopisivo. Svaka neka i najmanja glupost me dodirne, plačeš na svaku, to je stvarno neopisivo - kaže.

VEZANI ČLANCI

Inače, Mišura se prije pet godina povukla iz profesionalnog igranja košarke, a pozivi da se vrati na teren i danas stižu na njezinu adresu.

- Sad ako ovo moj trener sluša koji me nedavno zvao opet da dođem bit će razočaran, ali ja bi stvarno fizički mogla, nije problem ali oni su mi još mali i kako se kaže - mater je mater. Moram biti uz njih još koju godinu dok ne stasaju. Ali nikad ne reci nikad. Ne moram sutra igrati, na bilo koji način, mogu samo biti dio u klubu i da ih pratim - kaže. 

Podsjetimo, Antonija iza sebe ima zavidnu sportsku karijeru, ali uvijek je pohvale dobivala i na račun svojeg izgleda. Titulu najljepše sportašice odnijela je na Mediteranskim igrama u Pescari 2009. te na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine. 

Dodajmo da je Antonija od 2015. godine u braku s također bivšim košarkašem Markom.

VIDEO Harry i Meghan gledaju košarku u invalidskim kolicima na Invictus Games 2023.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije