Izbacio ju je iz stana

Bivša manekenka optužila voditelja agencije za silovanje: Bila sam maloljetna

'The Expendables' Premiere - Los Angeles
Foto: Tony DiMaio/Press Association/PIXSELL
1/4
16.08.2021.
u 22:00

"Za moj novac, ne želim tvoje mišljenje, Carre. Želim tvoju poslušnost", tvrdi manekenka Carre Otis da joj je rekao voditelj europske podružnice slavne modne agencije Elite, Gerald Marie te je udario po stražnjici.

Američka glumica i model Carre Otis Sutton (52) podnijela je kaznenu prijavu za silovanje protiv Geralda Marija, čovjeka koji je 25 godina bio na čelu europske podružnice agencije Elite Model Management. Ona ga je sada tužila navodeći da ju je silovao više puta dok je bila maloljetna. Otis Sutton je rekla da je tada imala 17 godina te da je to trajalo šest mjeseci. Ispričala je i da kada je skupila snage da mu se suprotstavi, Marie ju je izbacio iz svog stana te prebacio u agenciju za modele u Milanu. 

Podsjetimo, manekenka je sa 16 godina započela svoju karijeru kada ju je otkrio agent za modele koji je bio povezan s Elitom u New Yorku. Ubrzo je otputovala u New Yorku, jer je saznala da je osnivač poznate modne agencije John Casablancas zainteresiran za nju. Kada nije uspjela dogovoriti niti jedno plaćano snimanje, osnivač slavne agencije joj je poručio da njezin izgled nije dovoljan te ju poslao u Pariz kod Marija. Marie joj je rekao da će joj pomoći da uspije, ali da mora biti poslušna. "Za moj novac, ne želim tvoje mišljenje, Carre. Želim tvoju poslušnost", tvrdi manekenka da joj je rekao Marie te je udario po stražnjici. 

Bivša manekenka danas je udana za ekološkog znanstvenika Matthewa Suttona s kojim ima dvoje djece. Prije toga bila je u braku i s poznatim glumcem Mickeyem Rourkeom

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
zagi101
00:22 17.08.2021.

to je danas in, skoro sve poznate osobe su bile zlostavljane u mladosti , pa evo i tajči se sjetila neki dan da joj se to daaavno desilo

NE
Nemojtimenimojneme
06:49 17.08.2021.

35 godina je čekala. I sad se sjetila da možda nije bila suglasna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije