Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u poznatom društvu

Bivša misica i Todorićeva snaha uhvaćena u javnosti nakon dugo vremena, zna se s kim je proslavila Novu godinu

Ante i Martina Todorić
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/10
02.01.2024.
u 18:17

Fotografije, koje je na svom Instagram profilu objavila pjevačica Nina Badrić, otkrile su da se Nina tamo zabavljala sa svojom prijateljicom Tinom Renić, ali i nekadašnjom Miss Hrvatske koju nismo dugo vidjeli u javnosti.

Kada se počelo raspadati poslovno carstvo obitelji Todorić paralelno negdje u isto vrijeme počelu su pucati i brakovi djece Ivice Todorića. Dok je afera Agrokor bila u samom jeku saznalo se kako se najstariji Todorićev sin Ante (45) i njegova supruga Martina razvode nakon 15 godina braka u kojem su dobili troje djece Emu (21), Luciju (18) te sina Ivicu (16). Bivša misica i najstariji Todorić u javnosti su slovili za skladan bračni par koji je i poslovno odlično surađivao, a kako ni Martina ni Ante nemaju društvene mreže poput ostalih članova obitelji Todorić, uspjeli su jedan dio svoje privatnosti zadržati dalje od očiju javnosti.

No, sada se u javnosti pojavila Martina i to na proslavi Nove godine u koju je ušla u društvu stilista Marka Grubnića i naše glazbenice Nine Badrić. Fotografije, koje je na svom Instagram profilu objavila pjevačica Nina Badrić, otkrile su da se Nina tamo zabavljala sa svojom prijateljicom Tinom Renić, ali i nekadašnjom Miss Hrvatske koju nismo dugo vidjeli u javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nekadašnja Miss Hrvatske Martina Todorić izgleda bolje no ikada, odjevena u crnu, usku, šljokičastu haljinu, dok nasmijana pozira s Grubnićem i Ninom Badrić.

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, za Miss Hrvatske odabrana je 1997. godine, a 2002. udala se za Antu Todorića, nakon čega se posvetila obitelji. 2004. rodila je kćer Emu, 2007. drugu kćer Luciju, a u 2008. stigao je i sin Ivica. Ante i Martina  vjenčali su se na zagrebačkom Gornjem gradu u crkvi svete Katarine, a o slavlju koje je uslijedilo nakon toga u tadašnjem hotelu Opera u Zagrebu pričalo se još danima. Na svadbenom slavlju bilo je oko 300-ak uzvanika koje su zabavljali Jasmin Stavros, Jole i Kužiš stari moj. 

Ante Todorić nakon razvoda sreću je pronašao sa Petrom Kaćunko, s kojom je nedavno dobio i kćer.

VIDEO Stanković iznenadio pratitelje objavom: Dao sam mu oko 5.000 eura. Bio sam grub, ostavljao poruke

Komentara 7

Avatar Le-Freak
Le-Freak
20:13 02.01.2024.

Ja ne vjerujem da taj Marko Grubnić uopće postoji. Baš svaka slika izgleda kao da su nekom fotomontažom neko "njegovo" AI lice stavili preko nečije stvarne face.

DU
Deleted user
22:18 02.01.2024.

A jesu li je pustili nakon hvatanja?

Avatar KalebJosua
KalebJosua
19:00 02.01.2024.

Uhvaćena!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije