Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISS UNIVERSE

Bivša misica pokazala kako izgleda pet mjeseci nakon poroda: Vratila se u formu, a u kolovozu ju čeka i vjenčanje

Lujo Kunčević i Ivana Mišura
Foto: Jurica Galoić/Pixsell, Marko Lukunić/Pixsell
1/8
15.07.2021.
u 16:45

Miss Universe Hrvatske 2014. godine, Ivana Mišura pojavila se u javnosti prvi put nakon rođenja svoje kćeri Vane koju ima s bivšim nogometnim reprezentativcem Goranom Vlaovićem.

Miss Universe Hrvatske 2014. godine, Ivana Mišura (32), prvi put se pojavila u javnosti nakon rođenja svoje kćerkice Vane koju ima s bivšim nogometnim reprezentativcem Goranom Vlaovićem. Jučer je ova bivša misica bila na izboru za Miss Universe Hrvatske za ovu godinu te je pokazala kako izgleda pet mjeseci poslije poroda. Misica je za ovu prigodu obukla bež haljinu s tamno srebrnim detaljima i pokazala kakvu liniju ima nakon poroda.

14.07.2021., Zagreb - U Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade odrzan je izbor za Miss Universe Hrvatske 2021. Natalija Prica, aktualna miss Mirna Naiia Martic Photo: Emica Elvedji/PIXSELL
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL - Ilustracija
Inače u kolovozu je očekuje i vjenčanje s bivšim reprezentativcem i ocem malene Vane koji je 17 godina stariji od nje. Par je u vezi od 2018. godine, a prije je Mišura izlazila s glumcem Lujom Kunčevićem.

Dodajmo i da su na jučerašnjom izboru bile i bivše misice Natalija Prica, Jelena Glišić i Ivana Delač. Inače, titulu Miss Universe Hrvatske 2021. godine ponijela je Ora Antonia Ivanišević (20) iz Dubrovnika.

Podsjetimo, malena Vana Mišurino je prvo dijete te da Vlaović ima još jednu kćer i dva sina iz braka sa spisateljicom Milanom Vlaović Kovaček. Dodajmo i da je Mišura predstavljala Hrvatsku na svjetskom izboru u Doralu u Miamiju.

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije