Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA NAKON KRAHA BRAKA

Bivša snaha Zdravka Mamića ne skriva novu ljubav: Sretan rođendan ljubavi

Foto: Instagram
1/9
09.03.2024.
u 11:35

Tia sve više vremena provodi u Americi te su njezine novije objave na Instagramu pokazale kako se često druži s bivšom NBA zvijezdom i sportskim komentatorom Kennyjem Smithom (59) te se se počela javljati nagađanja o njihovoj vezi

- Sretan rođendan ljubavi, napisala je Tia Jurčić (39) uz fotografiju na kojoj pozira s bivšom NBA zvijezdom i sportskim komentatorom Kennyjem Smithom (59). Bivša supruga Marija Mamića službeno još nije potvrdila da je u vezi sa Smithom, ali zadnjih tjedana često objavljuje zajedničke fotografije i jučer je na njegov 59. rođendan objavila čestitku u kojoj ga je oslovila s ljubavi, a u objavi na Instagramu je dodala i ovu čestitku: Sretan rođendan mom posebnom čovjeku. 

Tia sve više vremena provodi u Americi te su njezine novije objave na Instagramu pokazale kako se često druži s bivšom NBA zvijezdom i sportskim komentatorom Kennyjem Smithom (59) te se se počela javljati nagađanja o njihovoj vezi. Nakon što su zajedno uživali u 58. Super Bowlu Tia i Kenny su zajedno bili i na otvorenju NBA All-Star vikenda, a Tia je na Instagramu objavila fotografiju s ovog događaja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tia Jurcic (@tia.jurcic)

 

Pozirala je u elegantnoj bijeloj haljini, a kada je fotku objavila na Instagramu u komentarima joj se Kenny napisao: WOW, a možete li vjerovati da je izgledala još bolje uživo. Tia mu je odgovorila i napisala riječ moj uz koju je dodala emotikon srca, a u ovu komunikaciju u komentaru se uključila i Martina Todorić i kratko je napisala da može vjerovati da je Tia izgledala još bolje uživo.

1/12

Zajedno s Kennyjem bivša snaha Zdravka Mamića je dočekala i Novu godinu i zajedničku fotografiju s dočeka je objavila na Instagramu gdje je nedavno opet vratila djevojačko prezime Jurčić. Tia Jurčić i Mario Mamić nakon šest godina braka prošle su se godine odlučili rastati i svatko je krenuo svojim putem.

 - Istina je, Tia i ja se sporazumno razvodimo. I dalje nam je prioritet sreća naše djece i ovim putem učinit ćemo sve da zaštitimo njihovu privatnost. Nas dvoje i dalje ćemo graditi dobar odnos kakav i priliči roditeljima kojima je obitelj ispred svega - rekao je krajem prošle godine za Story Mario Mamić, nogometni menadžer i sin Zdravka Mamića. Tiji i Mariju ovo je drugi bračni krah i iza sebe već imaju jedan brak. Tia je tako bila u braku s košarkašem Chrisom Warrenom s kojim ima sina Dominica, dok je Mario bio u braku s bivšom voditeljicom Monikom Kravić s kojom ima dva sina Josipa i Jakova.

VIDEO Severina sa ženskim zborom otpjevala feminističku verziju hrvatske himne

 

Komentara 8

LJ
Ljeto2023
14:28 09.03.2024.

E Ljubo Ljubo...negdje si promašio...od ljubavi mala prepoznaje samo ljubav prema lovi

DU
Deleted user
14:32 09.03.2024.

Koji problem ima ova zena?

Avatar NE oprostiti NE zaboraviti
NE oprostiti NE zaboraviti
13:28 09.03.2024.

39/59 godina karonja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije