PROMIJENILA JE POSAO

Bivša voditeljica i novinarka prije šest godina napustila je HRT, a sada se nakon dugo vremena pojavila u javnosti

Zagreb: Koktel-domjenak udruge Pink Life
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/9
02.10.2024.
u 10:10

– Ovo je prekid radnoga odnosa, ali ne i prijateljstava stečenih svih ovih godina radeći u divnom sportskom kolektivu koji ću pamtiti samo po najboljem – izjavila je Lana Banely kada je odlazila s televizije

U hotelu Esplanade jučer je održan koktel domjenak udruge Pink Life povodom mjeseca listopada u kojem se obilježava borba protiv raka dojke. Uz brojne poznate uzvanike na ovom koktel-domjenku pojavila se i bivša voditeljica Lana Banely koju rijetko viđamo u javnosti otkako je napustila sportsku redakciju HRT-a u listopadu 2018. godine. 

– Istina je da s 1. listopadom odlazim s HRT-a. Nakon deset godina provedenih na Hrvatskoj radioteleviziji osjetila sam da je vrijeme za neke nove izazove u mojem životu. Ovo je prekid radnoga odnosa, ali ne i prijateljstava stečenih svih ovih godina radeći u divnom sportskom kolektivu koji ću pamtiti samo po najboljem – izjavila je Lana kada je otišla s HRT-a i od tada se rijetko pojavljuje na društvenim događanjima, a sudeći po njezinim objavama na profilu na Instagramu, za društvena događanja i nema vremena jer ima pune ruke posla. Naime, na svojim društvenim mrežama zna se pohvaliti svojim projektima i uspjesima na području dizajna interijera. 

Kada je napustila televizijsku karijeru, odlučila se za sasvim novo zanimanje – dizajniranje interijera te je otvorila svoj studio za dizajn LB Interior Design Studio u kojem sa svojim timom klijentima pomaže da ostvare svoju viziju doma. Inspiraciju za uređenje interijera Lana pronalazi u svojim klijentima, tako je naglasila kada je gostovala u emisiji "Dom na kvadrat", dodavši kako s klijentima uvijek detaljno razgovara o njihovim željama i potrebama.

Inače, kad se odlučila na potpuni zaokret u karijeri završila je i studij za dizajn interijera pa se povukla iz javnosti. Nedavno se na Instagramu pohvalila priznanjima koje će njezin studio osvojiti ove godine za projekte iza kojih stoji njezino ime. – Kreativan nered i pozicija gdje nastaju ideje i projekti primijećeni i na međunarodnoj sceni. Ove godine u Londonu primamo čak tri vrijedna priznanja – napisala je Lana koja je u sretnom braku s nogometnim menadžerom Andyjem Barom, s kojim ima kćer Naomi i sina Adriana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije