Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VANJA HALILOVIĆ

Naša bivša voditeljica proslavila 40. rođendan, društvo joj pravile poznate kolegice

Foto: Instagram
1/10
09.09.2023.
u 17:55

- Vrijeme je da proslavimo još jednu godinu oko sunca, napisala je Vanja pokraj fotografije na kojoj reže tortu. Na proslavi su bile i njene bivše kolegice Jelena Glišić i Antonija Stupar Jurkin

Bivša voditeljica i Loto djevojka Vanja Halilović podijelila je novu fotografiju sa svojim pratiteljima pa otkrila kako je proslavila svoj 40. rođendan.

- Vrijeme je da proslavimo još jednu godinu oko sunca, napisala je Vanja pokraj fotografije na kojoj reže tortu. Na proslavi su bile i njene bivše kolegice Jelena Glišić i Antonija Stupar Jurkin.

Nakon odlaska s televizije Vanja se zadnjih godina povukla iz javnosti, a u sretnoj je vezi s 14 godina starijim poduzetnikom Franom Barbierijem. Par je zajedno otvorio i restoran u Zagrebu te su se okušali i u poduzetničkim vodama. Bivša voditeljica je otkrila kako je upravo u njemu pronašla 'bezuvjetnu potporu i ravnopravnog partnera', a par često putuje svijetom.

U travnju 2022. godine Vanja je napustila čelo marketinga Vinarije Kutjevo, što se saznalo putem službenog priopćenja na društvenim mrežama.

- Odjelom marketinga Vinarije Kutjevo više neće rukovoditi Vanja Halilović, koja je nakon dvije godine uspješne suradnje i niza  odrađenih projekata, na osobni zahtjev zatražila razrješenje s te funkcije. Vanja je izrazila želju da svu svoju energiju i kreativnost ubuduće usmjeri u posvećivanje zahtjevnim osobnim projektima i nastavi obnašati dosadašnje funkcije u poduzetničkim vodama - napisali su, a kao dio priopćenja i Vanja je dala izjavu.

VEZANI ČLANCI: 

- Zahvaljujem svim kolegama, partnerima i medijima na podršci tijekom suradnje te uspješnoj realizaciji brojnih projekata na kojima smo zajedno radili proteklih godina. Izuzetno sam ponosna na sve rezultate za koje je zaslužan izvrstan timski rad i duh. Zahvalna sam na prilici koja mi se ukazala raditi u najstarijoj vinariji u Hrvatskoj te mogućnosti upoznavanja svih ljepota kutjevačkog kraja - zaključila je.

Inače, Vanja je kći poznatog košarkaškog trenera Rusmira Halilovića, a već je s devet godina ušla u svijet mode snimivši reklame za dječju odjeću. Bavila se manekenstvom i u srednjoj školi, pa je pozirala za magazin Cosmopolitan i snimala modne editorijale diljem svijeta.

VIDEO: Aleksandar Stanković: Već 14 godina se borim s depresijom, skroz sam bio dezorijentiran uoči jedne emisije 

 

Ključne riječi

Komentara 2

NE
Nefra94
19:41 09.09.2023.

A To je ona sto se tamburala sa vimbldonskim pobednikom.

PA
Pašić
19:17 09.09.2023.

Da li je bio i tenisač na rodjendanu? Ili njegova supruga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije