sergej trifunović

Srpski glumac noćas je u Splitu ponovno kažnjen zbog psa, dobio je još jednu kaznu od 200 eura

Sergej Trifunović
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/6
09.09.2023.
u 14:57

Trifunović je poslije ponoći izveo svog ljubimca u šetnju, a zatekli su ih policija i komunalno redarstvo u Bosanskoj ulici u Splitu. Pas je bio bez povodca i brnjice. Izdan mu je prekršajni nalog na 200 eura, Trifunović je odmah platio dvije trećine kazne, odnosno, 133 eura.

Domaći mediji jučer su objavili kako je srpski glumac Sergej Trifunović (47) priveden na Općinski prekršajni sud u Splitu. Kako je pisao Dalmatinski portal, netko je policiji dojavio da je glumac na plaži Kaštelet u Splitu držao svog njemačkog ovčara bez nadzora. 
Policijski službenici su nakon dojave izašli na teren, a spomenuti portal pisao je kako razgovor s glumcem nije prošao najbolje jer su ga uhitili zbog vrijeđanja policijskih službenika. Zbog toga je policija navodno protiv glumca podignula optužni prijedlog za remećenje reda i mira, odnosno za vrijeđanje policije i držanje psa bez nadzora. Glumac je kažnjen novčanom kaznom od 500 eura, a mora platiti i troškove postupka u visini od 50 eura.

No, srpski glumac sinoć je ponovno kažnjen. Trifunović je poslije ponoći izveo svog ljubimca u šetnju, a zatekli su ih policija i komunalno redarstvo u Bosanskoj ulici u Splitu. Pas je bio bez povodca i brnjice. Izdan mu je prekršajni nalog na 200 eura, Trifunović je odmah platio dvije trećine kazne, odnosno, 133 eura, piše Dalmatinski portal.

Inače, Sergej je jučer medijima je objasnio što se dogodilo.

-  Otišao sam se kupati sa psom, plivali smo u moru, a neka luđakinja je to prijavila, pošto se valjda plaši psa. Još mi je rekla da zašto pas nije na povodcu pa kako će biti kad je plivao sa mnom u moru - rekao je za Slobodnu Dalmaciju.

Potom je dao izjavu Dalmatinskom portalu te pokazao znak zabrane za pse. Kazao je da splitski policajci tvrde da se vidi, on, pak, kaže da ga nije vidio. Imao je i pitanje za splitskog dogradonačelnika.

- Ivoševiću, vidi li se ovo? - pitao je glumac.

VEZANI ČLANCI

Oko svega se danas oglasio i na društvenoj mreži Instagram. Sergej je objavio bilješku koju je napisao na svom mobitelu gdje se vidi da je to pisao danas u 00:55 sati.

- Ok, Ajmo ovako: Maltretiranje koje sam danas doživio mogu se usporediti s povijesnim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage s nekakvim prasećim glavama u majicama s kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpio nikad nisam nikad i nigdje. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića: Nikada više neću doći u Split - stoji u Sergejevoj objavi.

I ljetos je glumac imao problema zbog svog ovčara. Čitatelj Večernjeg lista ispričao nam je kako već ranije viđao glumca s ljubimcem u Rovinju, smatrajući kako se radi o dokazano opasnom psu.

- Ta činjenica je već dovoljna, a kamoli da je izgrizao drugog psa. Pas se na plaži ispod našeg prozora bio zabavljao bez povodca i nakon napada ljetos. Čovjek nije normalan, čita knjigu, a pas hoda oko kupača - ispričao nam je čitatelj.

VIDEO Pas Sergeja Trifunovića na plaži bez uzice u Rovinju

Ključne riječi

Komentara 29

Avatar brons
brons
15:37 09.09.2023.

Odmah deportirati iz Hr, i dozivotno zabraniti ulazak u Hr

DR
Draconic5
15:52 09.09.2023.

"Nikad više neću doći u Split"...ali nikako da ode!

MO
moroder12
16:24 09.09.2023.

Ušao je u super seriju, sad bi mu bilo bez veze da odustane...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije