Osveta?

Bivši dečko od Shakire potražuje 65 milijuna funti

Shakira
DB/DPA/PIXSELL
16.04.2013.
u 17:45

Pjevačica je sa sinom nekadašnjeg argentinskog predsjednika u vezi provela 10 godina, a bio joj je i menadžer.

Shakiru bivši dečko Antonio de la Rua tuži za 65 milijuna funti. Prema pisanju Billboarda, sin nekadašnjeg argentinskog predsjednika tvrdi da je on nagovorio Shakiru da pokrene karijeru i snimi album.

U tužbi navodi kako su istodobno imali ljubavni i poslovni odnos te kako je on sam zaslužan za album "Hips Don't Lie", koji je bio broj jedan u 24 zemlje svijeta. Osim toga, Rua tvrdi da je on iza 300 milijuna dolara vrijednog ugovora koji je pjevačica sklopila s kompanijom Live Nation te iza ugovora vrijednog devet milijuna dolara koji je sklopila s Telefonicom.

Također, smatra se zaslužnim i za 2 milijuna dolara godišnje sve dok se prodaje parfem nazvan po njoj. Antonio se razbjesnio kada je Shakira bez njegova znanja prekinula njihov poslovni odnos.

>>Dva tjedna od poroda Shakira i sin Milan bodrili Piquea na stadionu

>>Shakira i Pique objavili prvu fotografiju sina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije