Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posebnim povodom

Bivši dečko svjetski popularne Rihanne posjetio Hrvatsku, od vrijednosti njegove imovine vrti se u glavi

Rihanna i Hassan Jameel
Foto: Profimedia
1/6
27.06.2024.
u 22:30

Saudijski milijarder Hassan Jameel u Lijepoj našoj našao se kako bi ispratio predstavljanje robotaksija, dugoočekivanog projekta hrvatskog poduzetnika i inovatora Mate Rimca.

Saudijski biznismen i filantrop Hassan Mohammed Abdul Latif Jameel (35) ovih dana boravi u Hrvatskoj. Naime, milijarder se pojavio u Rimčevom kampusu u Kerestincu gdje je inovator predstavio dugoočekivani projekt robotaksija. Na predstavljanju Vernea, kako glasi naziv robotaksija, prisustvovalo je ozbiljno društvo, od političara do stranih investitora, a jedan od njih bio je i Jameel, domaćoj javnosti inače najpoznatiji kao bivši dečko pjevačice i poduzetnice Rihanne (36). Njegove fotografije s predstavljanja možete vidjeti u naslovnoj galeriji. 

Hassan Jameel član je uprave obiteljske firme Abdul Latif Jameel koju je osnovao njegov otac, a internetska stranica celebritynetworth.com njegovu vrijednost procjenjuje na vrtoglavih 1,9 milijardi dolara. Ugledni časopis Forbes je njegovu obitelj proglasio najbogatijom u Saudijskoj Arabiji, ali najviše su poznati po ogromnim donacijama u humanitarne svrhe, kamo su uplatili na stotine milijuna dolara.

GALERIJA: Najavili su svadbu pa iznenada prekinuli: Pjevačica i milijarder ipak neće pred oltar

Rihanna i Hassan Jameel
1/3

Iako je u prošlosti hodao sa supermodelom Naomi Campbell, u javnosti je najviše odjeknula njegova veza s Rihannom. Ljepotica s Barbadosa i mladi šeik svoju ljubav započeli su sredinom 2017. godine te su ubrzo viđeni na zajedničkom odmoru u Španjolskoj. Tamo su ih paparazzi uslikali kako se ljube u bazenu. Iako dvojac nikad nije davao izjave o svojoj vezi, pjevačica je 2019. tijekom promotivne kampanje za film 'Oceanovih 8' progovorila o sreći u ljubavi.

- Ušla sam u novu vezu koja mi znači. Shvatila sam da moram napraviti vrijeme za to. Baš kao što njegujem svoj posao, moram njegovati i ovo. Ugasit ću sve na dva-tri dana povremeno. U kalendaru sada postoji onaj "osobni dan", to je novo za mene - rekla je tada Rihanna. Ubrzo su krenule i glasine o vjenčanju.

VEZANI ČLANCI:

 - Ludo je zaljubljena u njega. Vjenčanje je samo pitanje vremena, ona ne može dočekati da je zaprosi - rekao je svojevremeno jedan izvor za britanske medije. Naime, Jameel iza sebe već ima jedan propali brak, ali to ga nije pokolebalo da zaprosi pop divu. 

U lipnju 2019. par je uživao u romantičnom odmoru na obali Amalfija, gdje su fotografirani kako se maze i smiju za vrijeme ručka u restoranu Lo Scoglio u talijanskom mjestašcu Nerano, smještenom u pokrajini Napulj. Posljednji puta viđeni su u kolovozu iste godine na izletu s Rihanninom majkom Monicom i jednim od njezine braće u Santa Monici.

Početkom 2020. strani mediji su objavili kako je trogodišnjoj vezi pjevačice i biznismena došao kraj. - Njihovi životi previše su se razlikovali i postalo je preteško održavati zajednički odnos - otkrio je izvor za People. Podsjetimo, izvori su potvrdili priču o razlazu para za E! i TMZ prije nego što su fotoreporteri snimili pjevačicu u društvu A$AP Rockyja, repera s kojim je surađivala 2013. godine na videu za njegovu pjesmu "Fashion Killa". Dvojac je ulovljen  backstageu jednog humanitarnog događaja kako se smiju i ležerno druže, ali za prisutne medije nisu komentirali svoje zajedničko pojavljivanje.

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije